Xbox 360:n Kinect-sensorin osat

Tässä on katsaus Xbox 360:n Kinect-sensorin tärkeimpiin osiin.

Kinect-sensori sisältää seuraavat osat:

1. 3D-syvyysanturi

Kolmiulotteiset anturit seuraavat kehoasi pelialueella.

2. RGB-kamera

RGB-kamera (punainen, vihreä ja sininen) auttaa pelaajan tunnistamisessa ja tallentaa pelinsisäisiä kuvia ja videoita.

3. Useita mikrofoneja

Kinect-sensorin ala- ja etureunassa olevia mikrofoneja käytetään puheentunnistukseen ja keskusteluun

4. Motorisoitu kallistusmekanismi

Kinect-sensorin pohjassa oleva mekanismi kallistaa sensoria automaattisesti ylös ja alas tarvittaessa. Miksi Xbox 360 Kinect -sensorini kallistuu?

Huomautus Älä kallista sensoria käsin.

Kinect-sensorin kaapeli

Xbox 360 E -konsoli: Kinect-sensorissa on kaapeli, joka liitetään konsolin takaosassa olevaan oranssiin AUX-porttiin. Älä liitä tätä kaapelia USB-porttiin.

Xbox 360 S -konsoli: Kinect-sensorissa on kaapeli, joka liitetään konsolin takaosassa olevaan oranssiin AUX-porttiin. Älä liitä tätä kaapelia USB-porttiin.

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli: Kinect-sensori on liitettävä konsoliin virta- ja USB-kaapelilla. Lue lisätietoja kaapeleiden liittämisestä.