The Kinect sensor needs an update (Kinect-sensori on päivitettävä) -virhe, kun käytät Xbox 360 Kinect -sensoria

Näet seuraavan virhesanoman, kun käytät Xbox 360 Kinect -sensoria:

The Kinect sensor needs an update (C0050006) (Kinect-sensori on päivitettävä)

Tämä tarkoittaa sitä, että Xbox 360 -konsoli tai Kinect-sensori tarvitsee ohjelmistopäivitystä.

Ratkaisu

Käynnistä konsoli uudelleen, jotta saat päivityksen.

Lataa ohjelmistopäivitys ja ota se käyttöön valitsemalla Yes (Kyllä). Päivitys otetaan automaattisesti käyttöön, kun käynnistät konsolin ja muodostat yhteyden Xbox Liveen seuraavan kerran.

Jos et voi käyttää Xbox Liveä, hae päivitys asettamalla konsoliin Xbox Kinect -pelilevy.