Kinectin asentaminen Xbox 360:een

Sijoita Kinect-sensori

Kinect-sensorin sijoittaminen
Kinectin on pystyttävä näkemään koko vartalosi
  • Sijoita sensori lähelle reunaa tasaiselle ja vakaalle pinnalle.
  • Sijoita sensori 0,6–1,8 metrin korkeudelle lattiasta. Paras paikka sensorille on 15 cm television ylä- tai alapuolella.
  • Vältä asettamasta sensoria suoraan auringonvaloon tai alle 30 cm:n etäisyydelle kaiuttimista.
  • Älä kallista sensoria käsin. Se säätää itsensä automaattisesti.
  • Varo pudottamasta sensoria.

Huomautus Jos huone on pieni, yritä sijoittaa sensori mahdollisimman lähelle 1,8 metrin etäisyyttä.

Pelialueen järjestäminen

Pelialueen järjestäminen
Kinectin on pystyttävä näkemään koko vartalosi
  • Tyhjennä sensorin ja pelaajien välillä oleva tila.
  • Yksi pelaaja: seiso 1,8 metrin päässä.
  • Kaksi pelaajaa: seisokaa 2,4 metrin päässä.
  • Varmista, että pelialue on vähintään 1,8 metriä leveä, eikä sen leveys tai pituus ylitä 3,6:ta metriä.
  • Varmista, että huoneen valaistus on kirkas ja tasainen.

Liitä kaapelit

• Xbox 360 E -konsoli
Käsi liittää Kinect-sensorin kaapelin Xbox 360 E -konsolin takaosaan.
    • Irrota kaikki Kinect-sensorin kaapeliin kytketyt virtalähdejohdot. Xbox 360 E -konsoli antaa Kinect-sensorille virtaa suoraan.
    • Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
  • Xbox 360 S -konsoli
Käsi liittää Kinect-sensorin kaapelin Xbox 360 S -konsolin takaosaan.
    • Irrota kaikki Kinect-sensorin kaapeliin kytketyt virtalähdejohdot. Xbox 360 S -konsoli antaa Kinect-sensorille virtaa suoraan.
    • Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
  • Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
Kinect-sensorin ja alkuperäisen Xbox 360 -konsolin sekä langattoman sovittimen ja konsolin väliset liitäntäkohdat on osoitettu nuolilla.
    • Liitä kaapelin toinen pää konsolin takaosassa olevaan USB-porttiin ja toinen pää pistorasiaan.
    • Jos käytössäsi on langaton verkkosovitin, liitä se konsolin etuosassa olevaan USB-porttiin mukana toimitetulla USB-jatkokaapelilla.
    • Siirrä kaikki muut USB-lisävarusteet konsolin etuosassa oleviin USB-portteihin.

Huomautus Jos olet ostanut Kinect-sensorin Xbox 360 E- tai Xbox 360 S -konsolin yhteydessä, tarvitset virta-/USB-kaapelin, jotta sensorin voisi yhdistää alkuperäiseen Xbox 360 -konsoliin. Xbox 360 Kinectin lisävarusteet ja vaihdettavat osat.

Päivitä konsoliohjelmisto

Ennen kuin käytät Kinectiä ensimmäistä kertaa, konsolin ohjelmisto on ehkä päivitettävä. Jollet suorita tätä vaihetta, saatat saada yhden seuraavista viesteistä:

Update Required: Insert the disc that came with the device. (Päivitys vaaditaan: Aseta laitteen mukana tullut levy.)

Päivitys vaaditaan: Aseta laitteen mukana tullut levy.

Televisiossa näkyy Xboxin asennusnäyttö, ja levyä asetetaan television vieressä olevan Xbox-konsolin levykelkkaan.
Konsoliohjelmiston päivittäminen Kinectiä varten
  • Muodosta yhteys Xbox Liveen (kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksellasi).
  • Aseta Kinect-pelilevy asemaan ja päivitä konsoliohjelmisto noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  • Muut konsoliohjelmiston päivitystavat on esitetty ohjeaiheessa Uuden Xbox 360 -päivityksen hakeminen.

Tarvitsetko apua?

Kinectin käyttäminen ensimmäistä kertaa

Kun konsoliohjelmisto on päivitetty, tutustu Kinectiin toimimalla näyttöön tulevan opetusohjelman mukaan.

Valokuvassa näkyy Kinectin asennusopetusvideon alku, mukaan lukien tekstit Welcome to Kinect ID (Tervetuloa käyttämään Kinect-tunnusta) ja Identifying. Please face the screen. (Tunnistetaan. Ole kasvot näyttöön päin.)
Tietoja siitä, miten Kinect näkyy Xbox 360 -konsolissa

Kun Kinect-sensori on aktiivinen, käyttöliittymän oikeaan alakulmaan tulee ikkuna. Jos pystyt näkemään itsesi tässä ikkunassa, pystyt käyttämään Kinectiä.

Esimerkki Xboxin aloitusnäytöstä, jonka oikeassa alakulmassa on Kinectin näkemät asiat esittävä pieni ikkuna.