Kinect-sisäänkirjautumisongelmat Xbox 360 -konsolissa

Jos sinua ei kirjata sisään automaattisesti

Sinua ei kirjata sisään profiiliisi, vaikka heilautat kättä Kinect-sensorille. Korjaa ongelma määrittämällä Kinect ID kirjaamaan sinut sisään automaattisesti. Lisätietoja on ohjeaiheessa Automaattinen kirjautuminen Kinectin avulla.

Jos ongelma ei poistu, varmista, että pelialue ja kasvosi ovat hyvin valaistut ja että kasvosi näkyvät selkeästi.

Jos sinut kirjataan sisään väärään profiiliin

Sinut kirjataan sisään jonkun muun profiiliin, kun heilautat kättä Kinect-sensorille. Kokeile ongelman korjaamiseksi seuraavaa:

1. Poista sisäänkirjautuminen profiiliisi Kinect ID:llä käytöstä. Voit tehdä sen seuraavasti:
    1. Siirry settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
    2. Valitse Profile (Profiili).
    3. Valitse Sign-In Preferences (Kirjautumisvalinnat).
    4. Valitse Kinect ID -asetukseksi Off (Poissa käytöstä). Tämä poistaa Kinect ID:n profiilistasi.
  2. Määritä Kinect ID kirjaamaan sinut automaattisesti sisään uudelleen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Automaattinen kirjautuminen Kinectin avulla.
  3. Kirjaudu sisään profiiliisi heilauttamalla kättä Kinectille.

Jos sisäänkirjautumisessa kestää kauan

Kun heilautat kättäsi Kinectille, sisäänkirjautumisessa menee odotettua kauemmin.

Nopeuta sisäänkirjautumista seuraavasti:

• Varmista, että pelialue ja kasvosi ovat hyvin valaistut.
    • Kun olet heilauttanut kättäsi Kinectille, pidä kasvosi käännettynä Kinect-sensoriin päin hetken ajan. Älä käänny toiseen suuntaan tai katso muualle.