Kinect-virittimen virheet

Vianmääritys

Jos jokin näistä sanomista tulee näkyviin, Kinect-sensorilla on ongelmia pelaajan näkemisessä Kinect-virittimen testauksen aikana.

Not enough light (809B1002) (Valo ei riitä)

Too much light (809B1003) (Liikaa valoa)

Body turned (809B1007) (Vartalo kääntynyt)

No player detected (809B1008) (Pelaajaa ei havaittu)

Head not detected (809B1009) (Päätä ei havaittu)

Too far left (809B1009) (Liian vasemmalla)

Too far right (809B100D) (Liian oikealla)

Lower body not detected (809B100E) (Alavartaloa ei havaittu)

Jos jokin näistä virhesanomista tulee näkyviin, valitse More Info (Lisätietoja), niin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, tee testi uudelleen valitsemalla Try Again (Yritä uudelleen).

Jos virhe ei ole poistunut, varmista, että sensori on sijoitettu oikein ja että valaistus riittää.