Xbox 360:n Kinectin USB bandwidth exceeded (USB-kaistanleveys ylitetty)- tai USB connection problem (USB-yhteysongelma) -virheen korjaaminen

Näet jonkin seuraavista virhesanomista, kun yrität käyttää Xbox 360:n Kinect-sensoria:

USB bandwidth exceeded. (C0051010) (USB-kaistanleveys ylitetty.)

There's a USB connection problem. (C0051011) (USB-yhteydessä on ongelma.)

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelmat irrottamalla Kinect-sensori ja Xbox 360 -konsoli ja liittämällä ne uudelleen. Toimi näin:

• Xbox 360 E -konsoli
  1. Sammuta konsoli.
  2. Irrota Kinect-sensori ja kaikki USB-lisävarusteet konsolista.
  3. Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorin mukana.
  1. Käynnistä konsoli.
  2. Liitä USB-lisävarusteet yksitellen takaisin konsoliin ja tarkista, aiheutuuko ongelma jostakin lisävarusteesta. Jos USB-virhesanoma tulee edelleen näkyviin, konsoliin liitettyjä lisävarusteita on ehkä vähennettävä.
  • Xbox 360 S -konsoli
  1. Sammuta konsoli.
  2. Irrota Kinect-sensori ja kaikki USB-lisävarusteet konsolista.
  3. Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorin mukana.
  1. Käynnistä konsoli.
  2. Liitä USB-lisävarusteet yksitellen takaisin konsoliin ja tarkista, aiheutuuko ongelma jostakin lisävarusteesta. Jos USB-virhesanoma tulee edelleen näkyviin, konsoliin liitettyjä lisävarusteita on ehkä vähennettävä.
  • Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
  1. Sammuta virta konsolista.
  2. Irrota Kinect-sensori ja kaikki USB-lisävarusteet konsolista.
  3. Varmista, että virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan ja että Kinectin USB-liitin on liitetty konsolin takaosaan.
  1. Käynnistä konsoli.
  2. Liitä USB-lisävarusteet yksitellen takaisin konsoliin ja tarkista, aiheutuuko ongelma jostakin lisävarusteesta. Jos Kinectin USB-virhesanoma tulee edelleen näkyviin, konsoliin liitettyjä lisävarusteita on ehkä vähennettävä.