Xbox 360 -mediakaukosäädin (uusi)

Yleiskuvaus

Xbox 360 -mediakaukosäädintä esittävä kuva

Uusi Xbox 360 -mediakaukosäädin parantaa Xboxin käyttöelämystä. Sen avulla voit ohjata Xbox 360:n DVD- ja CD-toistoa, mediatoistoa Xbox 360 -konsolin Xbox Live- tai TV-palvelun kautta, Xbox-käyttöliittymää sekä monien televisioiden virran ja äänenvoimakkuuden säätimiä.

Katso seuraava video, joka sisältää yleiskatsauksen Xbox 360 -mediakaukosäätimestä.

Katso Xbox 360 -mediakaukosäädintä käsittelevä video. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Mediakaukosäätimen ohjelmoiminen televisiota varten

Jotta mediakaukosäädin osaa ohjata televisiotasi, sinun on ohjelmoitava siihen televisiosi merkki. Voit ohjelmoida mediakaukosäätimen kahdella tavalla: kirjoittamalla television koodin käsin tai etsimällä sen skannaamalla.

Huomautus 30 sekunnin käyttämättömyyden jälkeen mediakaukosäädin poistuu television ohjelmointitilasta. Painettaessa mitä tahansa muuta painiketta kuin Select (Valitse), 0–9 tai Channel Up/Down (Seuraava/edellinen kanava) mediakaukosäädin palaa alkuperäiseen tilaansa ja poistuu ohjelmointitilasta.

Katso seuraava video ja ota selvää, miten voit ohjelmoida mediakaukosäätimen television käyttöä varten.

Katso Xbox 360 -mediakaukosäätimen ohjelmointia käsittelevä video. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Televisiokoodin antaminen

Voit etsiä koodin verkkosivustostamme ja kirjoittaa sitten koodin kaukosäätimen avulla.

1. Etsi televisiosi koodi. Katso täydellinen koodiluettelo (PDF).
  2. Siirry television ohjelmointitilaan painamalla Mute (Mykistä)- ja 5-painikkeita samanaikaisesti kahden sekunnin ajan.
  3. Kirjoita televisiosi numerokoodi.
  4. Tallenna koodi ja poistu painamalla Select (Valitse) -painiketta.

Kun olet antanut oikean koodin, sinun tulisi voida ohjata televisiotasi painamalla kaukosäätimen television virtapainiketta ja äänenvoimakkuuspainiketta. Jos et pysty ohjaamaan televisiotasi näillä painikkeilla, palaa vaiheeseen 2.

Huomautuksia
  • Mediakaukosäätimen valo palaa vihreänä televisiokoodin ohjelmointitilassa.
  • Mediakaukosäätimen valo sammuu hetkeksi aina, kun kirjoitat yhden numeron. Kirjoita seuraava numero vasta, kun vihreä valo syttyy uudelleen.
  • Kun painat Select (Valitse) -painiketta, mediakaukosäätimen valo vilkkuu kolmesti koodin vahvistamisen merkiksi. Jos valo ei vilku, annettu koodi on virheellinen. Palaa vaiheeseen 2.
Etsi televisiokoodi

Jos et tiedä oikeaa koodia televisiotasi varten, voit etsiä sen lähettämällä koodisarjan kaukosäätimestäsi televisioosi.

1. Kytke televisioosi virta ja osoita televisiota mediakaukosäätimellä.
  2. Siirry television ohjelmointitilaan painamalla Mute (Mykistä)- ja 5-painikkeita samanaikaisesti kahden sekunnin ajan.
  3. Lähetä yksi koodi painikkeen painallusta kohden mediakaukosäätimestäsi televisioosi painamalla Channel Up (Seuraava kanava) -painiketta toistuvasti. Painamalla Channel Up (Seuraava kanava) -painiketta ehdotat koodia kullakin kerralla.
  4. Kun oikea koodi on lähetetty mediakaukosäätimestäsi televisioosi, televisiosi virta katkeaa. Vahvista koodi painamalla Select (Valitse) -painiketta.

Jos televisiosi virta katkeaa mutta jatkat oikean koodin syöttämistä painamalla vahingossa uudelleen Channel Up (Seuraava kanava) -painiketta, siirry takaisin oikeaan koodiin painamalla Channel Down (Edellinen kanava) -painiketta. Televisiosi kytkeytyy uudelleen päälle, kun siirryt takaisin oikeaan koodiin. Vahvista koodi painamalla Select (Valitse) -painiketta.

Huomautuksia
  • Mediakaukosäätimen valo palaa vihreänä televisiokoodin ohjelmointitilassa.
  • Jos vaihdat etsimissuuntaa ja palaat alkuperäiseen koodiin yhden television ohjelmointitilan etsinnän aikana painamalla ensin Channel Down (Edellinen kanava) ja sitten Channel Up (Seuraava kanava) tai painamalla ensin Channel Up (Seuraava kanava) ja sitten Channel Down (Edellinen kanava), mediakaukosäädin poistuu television ohjelmointitilasta. Mediakaukosäätimen koodiksi asetetaan sama koodi kuin siinä oli aloittaessasi television ohjelmoinnin.
  • Anna televisiolle tarpeeksi aikaa vastata komentoon ja virran katkaisemiseen Channel Up/Down (Seuraava/edellinen kanava) -painikkeen painalluksen jälkeen. Jotkin televisiot reagoivat komentoon toisia hitaammin.
  • Kun painat Select (Valitse) -painiketta, mediakaukosäätimen valo vilkkuu kolmesti koodin vahvistamisen merkiksi.
  • Kun olet antanut oikean koodin, sinun tulisi voida ohjata televisiotasi painamalla kaukosäätimen television virtapainiketta ja äänenvoimakkuuspainiketta. Jos et pysty ohjaamaan televisiotasi näillä painikkeilla, palaa vaiheeseen 2.
Palauta mediakaukosäätimen oletusasetukset

Kun mediakaukosäätimessä on määritettynä oletusasetukset, se ohjaa vain Xbox 360 -konsolia. Äänenvoimakkuus- ja Mute (Mykistä) -painikkeet ohjaavat TV-palvelua Xbox 360 -konsolin kautta.

1. Siirry television ohjelmointitilaan painamalla Mute (Mykistä)- ja 5-painikkeita samanaikaisesti kahden sekunnin ajan.
  2. Kirjoita koodi 9999 ja paina Select (Valitse).

Mediakaukosäätimen käyttäminen

Katso seuraava video ja ota selvää, miten voit käyttää mediakaukosäädintä Xbox 360:n kanssa.

Katso video ja ota selvää, miten voit käyttää mediakaukosäädintä Xbox 360:n kanssa. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Mediakaukosäätimessä on useita painikeluokkia:

Television ohjaimet: Ohjaimiin kuuluvat virtapainike, äänenvoimakkuuden säädin, mykistys ja television sisääntulo.

Xbox 360 -ohjainten TV-palvelu: TV-lähetyspalvelua, jos saatavana Xbox 360 -konsolissasi, voidaan ohjata Channel Up/Down (Seuraava/edellinen kanava)-, Guide (Opas)-, Live TV (TV-lähetys)-, Info- ja Last (Viimeisin) -painikkeilla. Record (Tallenna) tallentaa sisältöä vain TV-palveluntarjoajan DVR-tallentimeen.

Mediatoiston ohjaimet: Ohjaa DVD-, CD- tai virtautettua mediasisältöä käyttämällä Play/Pause (Toista/keskeytä)-, Skip Forward (Siirry eteenpäin)-, Fast Forward (Pikakelaus eteenpäin)-, Skip Back (Siirry takaisinpäin)-, Fast Back (Pikakelaus taaksepäin)- ja Display (Näyttö) -painikkeita.

Siirtymisen ohjaimet: Nämä sisältävät A -, B -, X - ja Y-painikkeet , suuntaohjainsiirtymisen (ylös, alas, vasemmalle ja oikealle) sekä Back (Takaisin)- ja Select (Valitse) -painikkeet.

Xbox-oppaan ohjain : Voit milloin tahansa käyttää Xbox-opasta.