Xbox 360:n virhe There's a problem with the microphone in your sensor (Sensorin mikrofonissa on ongelma)

Ongelma

Xbox 360:n näyttöön ilmestyy seuraava virhesanoma:

There's a problem with the microphone in your sensor (8AC80008) (Sensorin mikrofonissa on ongelma)

Tämä tarkoittaa, että Kinect-sensorissasi on ongelma.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman varmistamalla, että sensori on liitetty oikein. Toimi näin:

Xbox 360 S -konsoli

1. Sammuta virta konsolista.
  2. Irrota sensori konsolista, ja liitä sitten sensorin kaapeli konsolin takaosan AUX-porttiin.

Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorisi mukana.
  3. Käynnistä konsoli.

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

1. Sammuta virta konsolista.
  2. Irrota Kinect-sensori konsolista.
  3. Varmista, että virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan.
  4. Liitä USB-kaapeli konsolin takaosan USB-porttiin.
  5. Käynnistä konsoli.

Jos ongelma ei korjaudu näillä ohjeilla, sensori täytyy korjata. Voit aloittaa korjausprosessin Internetissä siirtymällä osoitteeseen devicesupport.microsoft.com.