Xbox 360 Kinect -sensorin A problem has occurred (On ilmennyt ongelma) -virhe ja punainen valo

Kinect-sensorin valo on punainen.

Kinect-sensorin etuosassa on korostettu palava punainen valo.

Näyttöön voi tulla myös jokin seuraavista virhesanomista:

A problem has occurred with your Kinect Sensor (C000022D) (Kinect-sensorissasi ilmeni ongelma)

A problem has occurred with your Kinect Sensor (C00000C2) (Kinect-sensorissasi ilmeni ongelma)

A problem has occurred with your Kinect Sensor (C000009c) (Kinect-sensorissasi ilmeni ongelma)

Tämä tarkoittaa, että Kinect-sensoria ei ehkä ole liitetty Xbox 360 -konsoliin oikein tai konsolin ohjelmisto on ehkä päivitettävä.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Päivitä konsoliohjelmisto.

1. Aseta Kinect-pelilevy asemaan.
Xbox-kokoonpano, jossa konsolin avattuna olevaan levykelkkaan asetetaan levy.
  1. Käynnistä peli Xbox-käyttöliittymästä.
  2. Jos konsoliohjelmisto on päivitettävä, näet seuraavan sanoman:

Update Required: An update has been found (Päivitys vaaditaan: Päivitys löydettiin). To apply this update, you must restart your console. (Päivitys vaaditaan: Päivitys löydettiin. Ota päivitys käyttöön käynnistämällä konsoli uudelleen.)

3. Asenna päivitys valitsemalla Yes, Restart (Kyllä, käynnistä uudelleen).

Ratkaisu 2: Varmista, että kaapelit on liitetty oikein

Xbox 360 E -konsoli

1. Sammuta konsoli.
    Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen tuli Kinect-sensorisi mukana.
  2. Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
Käsi liittää Kinect-kaapelin konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
  1. Käynnistä konsoli.

Xbox 360 S -konsoli

1. Sammuta konsoli.
  2. Irrota sensori konsolista, ja liitä sitten sensorin kaapeli konsolin takaosan AUX-porttiin.
    Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorisi mukana.
Käsi liittää Kinect-kaapelin konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
  1. Käynnistä konsoli.

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

Huomautus Alkuperäisessä Xbox 360 -konsolissa kaapelin keskiosassa oleva valo saattaa olla punainen.

Kaksi kättä liittää Kinect-sensorin johdot konsoliin ja pistorasiaan.
  1. Sammuta virta konsolista.
  2. Varmista, että virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan.
  3. Varmista, että USB-liitin on liitetty konsolin takaosaan.

Kaapelin keskiosassa olevan valon tulisi olla vihreä.
Kinect-kaapelin keskiosan lähellä on korostettu palava vihreä valo.

Eikö merkkivalo ole vihreä? Varmista kaapelin toimivuus liittämällä sovitin kokeeksi toiseen seinäpistorasiaan. Jos vihreää valoa ei edelleenkään näy, kaapeli on vaihdettava. Voit tilata uuden kaapelin vanhan tilalle verkon Xbox-huoltokeskuksesta (kirjaudu sisään omalla Microsoft-tililläsi). Toiminto saattaa vaatia konsolin rekisteröinnin.

1. Käynnistä konsoli.

Korjauspyynnön tekeminen

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.