Xbox 360 -latauspakettiin liittyvien ongelmien vianmääritys

Kun käytät Xbox 360 -latauspakettia, saatat kohdata jonkin seuraavista ongelmista:

• Xbox 360:n ladattava akku ei lataudu.
  • Akun lataaminen kestää kauan.
  • Latauspaketti ei käynnisty.
  • Latauspaketin valot eivät syty oikein.

Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka voit suorittaa Xbox 360 -latauspaketin ongelmien vianmäärityksen.

Ratkaisut

Voit suorittaa Xbox 360 -latauspaketin ongelmien vianmäärityksen kokeilemalla alla kuvattuihin ongelmiin liittyviä ratkaisuja.

LED-valo ei syty akun liittämisen jälkeen

Tämä ongelma ilmenee, jos akku on viallinen tai latauspaketti ei tunnista akkua Xbox 360:n ladattavaksi akuksi.

Jos havaitset ongelman, vaihda akku uuteen. Muista huolehtia vanhan akun asianmukaisesta käsittelystä.

LED-valo palaa punaisena ja sammuu, kun akun asettaa paikalleen

Tämä ongelma ilmenee, jos akku ei säilytä varaustaan.

Huomautus Punainen LED-valo sammuu 15 minuutin kuluessa lataamisen aloittamisesta, jos latauspaketti havaitsee, ettei akkua voi ladata.

Jos havaitset ongelman, vaihda akku uuteen. Muista huolehtia vanhan akun asianmukaisesta käsittelystä.

LED-valo palaa vihreänä ja sammuu, jos akkua ei aseteta paikalleen

Latauspaketti toimii oikein. Virtajohdon kytkemisen jälkeen molemmat LED-valot palavat vihreänä yhden sekunnin ajan merkiksi siitä, että latauspaketti on käytössä ja että se on valmis lataamaan ladattavan akun.

LED-valo ei syty, kun virtajohto kytketään

Ongelma ilmenee, kun latauspaketti tai virtajohto on viallinen.

Kokeile ongelman vianmääritykseen seuraavia vaiheita:

• Varmista, että virtajohto on täysin liitetty latauspaketin alaosaan.
  • Irrota virtajohto pistokkeesta. Katso, onko virtajohdossa näkyviä vikoja. Jos löydät vikoja, vaihda virtajohto uuteen.

Latauspaketti pitää sirisevää tai humisevaa ääntä

Latauspaketti toimii oikein. Jos latauspakettiin liitetty akku on täysin ladattu, latauspaketista saattaa lähteä vaimeaa sirinää tai huminaa.

Akun lataaminen kestää kauan

Latauspaketti lataa akun yleensä neljässä tunnissa, mutta latausaika saattaa vaihdella. Jos latauksessa kuitenkin menee merkittävästi kauemmin, kuten seitsemän tuntia, yksi komponenteista voi olla viallinen.

Kokeile ongelman vianmääritykseen seuraavia vaiheita:

• Katso, onko latauspaketissa näkyviä vikoja. Jos huomaat, että akusta vuotaa jotakin, kuten jauhemaista ainetta, akku on viallinen. Vaihda akku uuteen. Muista huolehtia vanhan akun asianmukaisesta käsittelystä.
  • Jos latauspaketti tuntuu kuumalta ladatessaan akkua, akku voi olla vioittunut. Vaihda akku uuteen. Muista huolehtia vanhan akun asianmukaisesta käsittelystä.