Ladattava akku ei lataudu, kun se on liitettynä Xbox 360 Pelaa & Lataa -sarjaan

Ladattava Xbox 360 -akku ei ehkä lataudu, kun liität Xbox 360 Pelaa & Lataa -sarjan langattomaan Xbox 360 -ohjaimeen. Tämä voi tapahtua seuraavista syistä:

• Akku on ladattu täyteen. (Katso Lisätietoja-osio.)
  • Latauskaapelissa on ongelma.
  • Akussa on ongelma.

Ratkaisut

Yritä ensin selvittää, mikä latausjärjestelmän osa aiheuttaa ongelman:

• Langaton Xbox 360 -ohjain
    Varmista, ettei ohjaimessa ole vikaa, kokeilemalla siinä AA-paristoja tai toista ladattavaa Xbox 360 -akkua. Jos ohjain toimii eri akun tai paristojen kanssa, ongelma ei aiheudu ohjaimesta.
  • Xbox 360 Pelaa & Lataa -kaapeli
    Jos sinulla on toinen Pelaa & Lataa -kaapeli, kokeile ladata akku sitä käyttämällä. Jos akku latautuu toista latauskaapelia käyttämällä, alkuperäinen latauskaapeli on viallinen.
  • Ladattava akku
    Puhdista ladattavan Xbox 360 -akun ja langattoman Xbox 360 -ohjaimen neljä kullanväristä liitintä käyttämällä vanupuikkoa ja isopropyylialkoholia. Kokeile latauskaapelin kanssa toista ladattavaa Xbox-akkua. Jos toinen akku latautuu, alkuperäinen akku on viallinen.

Kun olet selvittänyt ongelman aiheuttajan, korvaa tai vaihda viallinen osa.

Lisätietoja

Ladattavat akut kuluvat jossain vaiheessa loppuun. Ladattavan akun käyttöikään vaikuttaa se, kuinka usein sitä käytetään ja kuinka usein se ladataan. Jos akkua käytetään usein, se ei kestä yhtä pitkään kuin vain satunnaisessa käytössä.