Xbox 360 Kinect -sensorin kiinnitystavat

Ratkaisut

Kinect-sensori on tarkoitettu asetettavaksi hyllylle välittömästi televisiosi ylä- tai alapuolelle. Jos et löydä sensorille sopivaa paikkaa, näistä lisävarusteista voi olla apua:

Kinectin televisiokiinnike

Kinectin televisiokiinnike kiinnittää sensorin jopa hyvin ohuen television tai näytön päälle. Kiinnikettä voi käyttää jopa 60-tuumaisten litteiden näyttöjen kanssa.

Kinectin seinäkiinnike

Kiinnitä Kinectin seinäkiinnikkeellä sensori seinään televisiosi yläpuolelle.

Kinectin lattiateline

Kiinnitä Kinect-sensori 0,6 metrin korkuiseen Kinect-lattiatelineeseen.

Kinectin TV-asennuskiinnike

Kinectin TV-asennuskiinnikkeen avulla voit asentaa Kinect-sensorin litteän television päälle.

Kinectin jatkokaapeli

Jos Kinect-sensorin kaapeli on liian lyhyt, voit käyttää kolmen metrin pituista jatkokaapelia.