Xbox 360 -kiintolevyn siirtokaapelin käyttö

Tietoja sisällön siirtämisestä

Jos olet hankkinut uuden Xbox 360 -konsolin, voit siirtää koko sisällön (pelit, videot, musiikin, tallennetut pelit, pelaajatunnukset ja jopa suurella vaivalla hankkimasi saavutukset) uuteen konsoliisi.

Huomautus Jos siirrettävää sisältöä on vain vähän (korkeintaan 32 Gt), voit siirtää sisällön uuteen konsoliin USB-tallennusvälineellä. Lisätietoja USB-tallennusvälineen käyttämisestä.

Voit ostaa Xbox 360 -siirtokaapelin Microsoft Store -verkkokaupasta tai pelijälleenmyyjältä.

picture

Tärkeää Käytä sisällön siirtämiseen vain Xbox 360 -siirtokaapelia. Microsoft ei myönnä valmistusoikeuksia muille valmistajille tai tarjoa käyttötukea tai takuita muiden valmistajien kaapeleiden toiminnalle.

Jos haluat siirtää sisältöä uuteen konsoliin, tarvitset siirtokaapelin ja uusimman konsoliohjelmiston. Helpoin tapa päivittää konsoliohjelmisto on muodostaa yhteys Xbox Liveen. Lue tietoja konsoliohjelmiston päivittämisestä.

Kun konsolissasi on uusin konsoliohjelmisto ja olet hankkinut Xbox 360 -siirtokaapelin, olet valmis sisällön siirtämiseen. Xbox 360 -siirtokaapelilla voit siirtää sisältöä minkä tahansa kahden Xbox 360 -kiintolevyn välillä (Xbox 360 S -kiintolevyjen tai alkuperäisten Xbox 360 -kiintolevyjen välillä).

Sisällön siirtäminen toiseen konsoliin

Xbox 360 -kiintolevyn siirtokaapelin käyttämisen vaiheet

1. Sammuta virta kummastakin konsolista.
  2. Irrota kiintolevy vanhasta Xbox 360 -konsolista. Lue tietoja konsolin kiintolevyn irrottamisesta.
  3. Liitä siirtokaapeli kiintolevyyn ja sen toinen pää kohdekonsolin USB-porttiin (alla näytetyllä tavalla).
  4. Kun kaapelin molemmat päät on liitetty, olet valmis siirtämään sisältöä.

Xbox 360 S- ja Xbox 360 E -konsolin kiintolevy
picture
Alkuperäinen Xbox 360 -kiintolevy
picture
  1. Käynnistä uusi konsoli. Jos konsolin uusin ohjelmisto on asennettuna, näkyviin tulee seuraava sanoma:
picture
  1. Valitse Yes, transfer to console (Kyllä, siirrä konsoliin).
picture
  1. Aloita sisällön siirtäminen valitsemalla Start (Aloita).

Siirto voi kestää useita tunteja sen mukaan, paljonko sisältöä vanhaan kiintolevyyn on tallennettu. Kun siirto on valmis, kirjaudu sisään Xbox Liveen ja ota ilo irti uudesta Xbox 360 -konsolista.

Sisällön käyttöoikeudet

Kun olet siirtänyt sisältösi uuteen konsoliin, osa sisällöstä saattaa edelleen olla yhdistettynä vanhaan Xbox 360 -konsoliin. Ei hätää, voit silti käyttää sisältöä uudessa konsolissa. Riittää, että olet kirjautunut Xbox Liveen pelaajatunnuksella, jolla olet alun perin ostanut sisällön.

Jos haluat käyttää kaikkea siirrettyä sisältöä joko kirjautumatta Xbox Liveen tai eri pelaajatunnuksella, siirrä sisällön käyttöoikeudet uuteen konsoliin. Toimi näin:

1. Kirjaudu Xbox Liveen samalla pelaajatunnuksella, jota käytit sisällön ostamiseen.
  2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
picture
  1. Valitse Your Billing Options (Omat laskutusasetukset) -kohdassa License Transfer (Käyttöoikeuksien siirto).
  2. Siirrä sisällön käyttöoikeudet noudattamalla ohjeita.