Kinectin puheentunnistus ja keskustelu Xbox 360:ssä

Yleiskuvaus

Kinect-äänentunnistus mahdollistaa Xbox 360 -konsolin ohjaamisen äänikomennoilla.

Kinect-äänentunnistus

Tietoja äänentunnistuksesta

Mikrofonin kuvake ilmaisee, että voit ohjata Kinectiä puheesi avulla.

Aloita sanomalla "Xbox". Lue sitten jokin näyttöön tulevista vaihtoehdoista ääneen.

Tuetut alueet

Kinectin avulla voit käyttää Xbox 360 -konsoliasi äänikomennoilla.

Puheentunnistusta tuetaan seuraavilla alueilla ja kielillä:

Alue Kieli
Australia englanti
Brasilia portugali
Kanada englanti
Kanada ranska
Ranska ranska
Saksa saksa
Irlanti englanti
Italia italia
Japani japani
Meksiko espanja
Uusi-Seelanti englanti
Espanja espanja
Sveitsi ranska
Sveitsi saksa
Yhdistynyt kuningaskunta englanti
Yhdysvallat englanti

Tätä luetteloa päivitetään, kun äänentunnistuksen tuki otetaan käyttöön uusissa maissa.

Huomautus Bing-äänihakua tuetaan seuraavilla alueilla ja kielillä:

Alue Kieli
Australia englanti
Kanada englanti
Saksa saksa
Irlanti englanti
Uusi-Seelanti englanti
Espanja espanja
Sveitsi ranska
Sveitsi saksa
Yhdistynyt kuningaskunta englanti
Yhdysvallat englanti

Sanat tulevat näkyviin kielellä, joka on asetettu Xbox Live -tilille tai Xbox 360 -konsolille.

Konsolin kieli- ja alueasetuksen löytäminen

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset) ja sen jälkeen Language and Locale (Kieli ja alue).

Huomautus Kun olet yhteydessä Xbox Liveen, Kinect käyttää Xbox Live -tilisi kieltä.

Opi vaihtamaan konsolisi ja Xbox Live -tilin kieltä.

Aloittaminen

Ennen kuin aloitat, kirjaudu Xbox Live -palveluun ja varmista, että konsoliohjelmisto on ajan tasalla.

Parhaat tulokset saat varmistamalla, että seuraavat asiat ovat kunnossa:

Käyttövalmis sensori

Jos sensorin merkkivalo on vihreä, sensori on yhdistetty ja käyttövalmis.

Varmista, että puheentunnistus on käytössä. Ohjeet.

Hyvä sensorin sijainti

• Sijoita sensori vähintään 30 cm:n etäisyydelle kaikista kaiuttimista. Jos television äänenvoimakkuus on suuri, sensorin ja kaiuttimen välisen etäisyyden on ehkä oltava jopa 90 cm.
  • Vältä sijoittamasta sensoria suoraan auringonvaloon.
  • Älä sijoita sensoria konsolin tai muun sähkölaitteen tai minkään tärisevän esineen päälle.

Mahdollisimman vähän taustahälyä

• Yritä eliminoida ulkopuoliset äänet ja taustahäly.
  • Sijoita sensori paikkaan, jossa esimerkiksi tuulettimen tai ilmanvaihtokanavan ilmanvirta ei aiheuta hälyä.

Selkeys

Puhu selkeästi luonnollisella äänelläsi.

Suorita ääniviritin, jos…

• Kinect ei kuule äänikomentojasi oikein.
  • Äänesi ei kuulu hyvin keskustellessa.
  • Kinectin ääniohjaukset aktivoituvat väärällä hetkellä.
  • Olet vaihtanut Kinectin sijaintia.
  • Olet muuttanut huoneen kaiutinten sijaintia tai määrää.

Käynnistä Kinect-ääniviritin

Kalibroi pelialueen äänet Kinect-äänivirittimen avulla. Käytä ääniviritintä, jos siirrät Kinectiä, lisäät kaiuttimia tai havaitset jonkin seuraavista ongelmista:

• Kinect-äänikomennot eivät toimi odotetulla tavalla.
  • Toiset pelaajat eivät kuule sinua.
  • Toiset pelaajat kuulevat kaiun, kun liityt peliin tai keskusteluun.

Varmista ennen aloittamista, ettei ohjaimiin ole liitetty langallisia kuulokemikrofoneja.

1. Paina opaspainiketta.
  1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse Kinect Tuner (Kinect-viritin).
  2. Valitse Audio (Äänet) ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.

Lisätietoja ystävien kanssa keskustelemisesta on ohjeaiheessa Keskustelu ja viestiminen Xbox Live -palvelussa.