Xbox 360 -tallennus

Yleiskuvaus

Lue tietoja Xbox 360 -tallennuslaitteista sekä Xbox 360 -sisällön tallennus- ja siirtovaihtoehdoista. Voit tallentaa ja siirtää sisältöä konsoleiden välillä seuraavilla laitteilla.

Xbox 360 -kiintolevyt

Saat lisää tallennustilaa liittämällä konsoliin Xbox-kiintolevyn.

Xbox 360 E- ja Xbox 360 S -konsolin kiintolevy Kiintolevy alkuperäiseen Xbox 360 -konsoliin
picture picture

Xbox 360 -kiintolevyn siirtokaapeli

Xbox 360 -siirtokaapelilla voit siirtää sisältöä uuteen konsoliin. Lisätietoja saat ohjeaiheesta Xbox 360 -siirtokaapelin käyttäminen tai katsomalla seuraavan videon.

Xbox 360 -kiintolevyn siirtokaapelin käyttämisen vaiheet

picture

Siirtokaapelilla voidaan siirtää sisältöä minkä tahansa kahden Xbox 360 -kiintolevyn välillä (Xbox 360 S -kiintolevyjen tai alkuperäisten Xbox 360 -kiintolevyjen välillä).

-tai-

picture

Vanhemmalla siirtokaapelilla voidaan siirtää sisältöä alkuperäiseltä Xbox 360 -kiintolevyltä mihin tahansa Xbox 360 -konsoliin.

Xbox 360 -USB-muistitikku

picture
  • Voit tallentaa tai siirtää jopa 16 Gt sisältöä SanDiskin valmistamalla Xbox 360 -USB-muistitikulla (valmiiksi määritetty).
  • Yhteensopiva sekä Xbox 360 S -konsolin että alkuperäisen Xbox 360 -konsolin kanssa.

Huomautus Muihin USB-muistitikkuihin voi tallentaa jopa 32 gigatavua sisältöä. Asemien tulee olla määritetty Xbox 360 -muistikorteiksi. Lue tietoja USB-muistitikun alustamisesta Xbox-konsolia varten.

Xbox 360 -muistikortti (vain alkuperäinen Xbox 360 -konsoli)

picture

Voit tallentaa tai siirtää jopa 512 Mt sisältöä.

Tuettu sisältö

Seuraavassa taulukossa on tietoja sisältötyypeistä, joita voi tallentaa kiintolevylle, USB-muistitikkuun ja Xbox 360 -muistikorttiin.

SisältötyyppiXbox 360 -kiintolevytUSB-muistitikkuXbox 360 -muistikortti
Xbox-pelien tiedotxxx
Teemat, kuvakkeet, avatar-hahmot, pelisisältö, demot ja esittelyvideotxxx
Arcade-pelitxxx
Facebook- ja Twitter-sivutxxx
Xbox 360 -pelitxxx
Xbox 360 Games on Demandxxx
elokuvatxx
Musiikkitiedostot (.mp3, .wma)x
Alkuperäiset Xbox-pelitx

Tallennuslaitteen alustaminen

Tärkeää Kun alustat tallennuslaitteen, kaikki kyseiseen laitteeseen tallennetut tiedot poistetaan, eikä niitä voi palauttaa. Varmista, että laitteeseen tallennetut tiedot voi poistaa tai että olet varmuuskopioinut ne johonkin toiseen laitteeseen, ennen kuin jatkat.

Voit alustaa tallennuslaitteen seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).

2. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).

3. Valitse tallennuslaite, jonka haluat alustaa, ja paina ohjaimen Y-näppäintä.

4. Valitse Format (Alusta). Seuraava viesti tulee näkyviin:
    This will delete all content on this device. Do you wish to continue? (Tämä poistaa laitteen kaiken sisällön. Haluatko jatkaa?)

5. Alusta tallennuslaite valitsemalla Yes (Kyllä).

6. Jos sinua pyydetään antamaan konsolin sarjanumero, tee niin ja valitse sitten Done (Valmis). Tämä vaihe auttaa estämään vahingossa tapahtuvat alustamiset.

Konsolin sarjanumero sijaitsee konsolin takaosassa ja konsolin etuosassa olevan soikean luukun takana.

Sarjanumeron sijainti, Xbox 360 E -konsoli
picture
Sarjanumeron sijainti, Xbox 360 S -konsoli Sarjanumeron sijainti, alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
picture picture

Tallennuslaitteen nimeäminen uudelleen

Voit nimetä Xbox 360 -kiintolevyn, Xbox 360 -muistikortin tai USB-muistitikun uudelleen.

Voit nimetä tallennuslaitteen uudelleen seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).

2. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).

3. Valitse tallennuslaite, jonka haluat nimetä uudelleen, ja paina ohjaimen Y-näppäintä.

4. Valitse Rename (Nimeä uudelleen).

5. Kirjoita tallennuslaitteen nimi näyttönäppäimistön avulla.

Huomautus Tallennuslaitteen nimi saa olla enintään 26 merkkiä pitkä.