Not enough storage space (Tallennustila ei riitä) -virhe ilmenee, kun asennat Kinect-päivitystä Xbox 360:een

Näet seuraavan virhesanoman, kun asennat Kinect-sensorin järjestelmäpäivitystä Xbox 360 -konsoliin:

Not enough storage space (Tallennustila ei riitä)

Tämä tarkoittaa sitä, että tallennuslaitteessa ei ole tarpeeksi vapaata tilaa Kinect-sensorin järjestelmäpäivityksen asentamiseen.

Ratkaisu

Xbox 360 Kinect -sensorin järjestelmäpäivitykseen tarvitaan 190 megatavua (Mt) tallennustilaa.

Voit tarkistaa käytettävissä olevan tallennustilan määrän ja vapauttaa tarvittaessa tilaa poistamalla kohteita seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Valitse Settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  1. Kussakin tallennuslaitteessa käytettävissä olevan vapaan tilan määrä näkyy Tallennuslaitteet-näytössä. Varmista, että ensisijaisessa tallennuslaitteessa (esimerkiksi kiintolevyssä) on vähintään 190 Mt vapaata tilaa. Jos ensisijaisessa tallennuslaitteessa vapaata tilaa on alle 190 megatavua, joitakin kohteita on poistettava.
  1. Valitse tallennuslaite kohteiden poistamista varten.
  2. Valitse luokka, jossa voi olla poistettavia kohteita. Saatat esimerkiksi haluta poistaa esittelypelitiedostoja tai vanhoja videoita.
  1. Valitse poistettava tiedosto ja sitten Delete (Poista).
  2. Vahvista poisto valitsemalla Yes (Kyllä).
  3. Poista kohteita, kunnes ohjelmistopäivitystä varten on tarpeeksi vapaata tilaa.
  4. Kokeile konsoliohjelmiston päivittämistä uudelleen.

Huomautuksia