Xbox 360 -yleiskaukosäätimen yleiskuvaus

Yleiskuvaus

picture

Xbox 360 -yleiskaukosäätimellä voit käyttää televisiotasi sekä ohjata Xbox 360:n DVD- ja CD-toistoa, Windows Media Centeriä ja Xbox-käyttöliittymää.

Määritä Xbox 360 -yleiskaukosäädin

Aseta paristot paikalleen

Voit asettaa paristot Xbox 360 -yleiskaukosäätimeen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Irrota kaukosäätimen paristokansi.
  2. Aseta paikalleen kaksi uutta AA (LR6) -paristoa kaukosäätimen paristokannessa kuvatulla tavalla. Parhaan käytettävyyden takaamiseksi emme suosittele ladattavien AA-paristojen käyttämistä.
  3. Aseta kaukosäätimen paristokansi takaisin paikalleen.

Xbox 360 -yleiskaukosäätimen ohjelmoiminen television käyttämistä varten

Ennen kuin Xbox 360 -yleiskaukosäädintä voi käyttää television kanssa, kaukosäädin on ohjelmoitava käytössä olevaa televisiomerkkiä varten. Voit määrittää television koodin manuaalisesti tai etsiä TV-koodin hakutoiminnolla.

Xbox 360 -yleiskaukosäätimen oppaassa on luettelo, jossa on ilmoitettu useiden suosittujen televisioiden koodit. Uusin TV-koodikirjasto on Xbox 360 -mediakaukosäätimen sivulla.

Huomautus Kun ohjelmoit Xbox 360 -yleiskaukosäätimen, kaukosäädin poistuu näytöstä, jos toimia ei tehdä 30 sekuntiin. Jos haluat palauttaa kaukosäätimen alkuperäiset asetukset, paina mitä tahansa näppäintä lukuun ottamatta näppäimiä 0–9, CH+ ja CH–.

Voit määrittää TV-koodin manuaalisesti noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Kytke televisioon virta ja osoita sitä kaukosäätimellä.
  2. Pidä TV-painiketta ja OK-painiketta painettuna kahden sekunnin ajan. Kaikki kaukosäätimen painikkeiden valot syttyvät kahden sekunnin ajaksi. Sen jälkeen vain TV:n numeropainikkeet (1–12) jäävät valaistuiksi.
  3. Kirjoita television koodi.
  4. Tallenna koodi ja poistu painamalla TV-painiketta uudelleen.

Kaukosäätimen kaikki painikkeet vilkkuvat kolme kertaa valintasi vahvistukseksi.

Voit etsiä oikean televisiokoodin seuraavasti:

1. Kytke televisioon virta ja osoita sitä kaukosäätimellä.
  2. Pidä TV-painiketta ja OK-painiketta painettuna kahden sekunnin ajan. Kaikki kaukosäätimen painikkeiden valot syttyvät kahden sekunnin ajaksi. Sen jälkeen vain TV:n numeropainikkeet (1–12) jäävät valaistuiksi.
  3. Paina CH+- tai CH–-painiketta. Televisioon lähetetään sarja sulkemiskomentoja. Paina CH+- tai CH–-painiketta, kunnes television virta sammuu.
    Huomautus Anna televisiolle tarpeeksi aikaa reagoida virrankatkaisukomentoon jokaisen painikkeen painamisen jälkeen. Jotkin televisiot reagoivat komentoon toisia hitaammin.
  4. Tallenna koodi ja poistu painamalla TV-painiketta.

Kaukosäädin vahvistaa koodin vilkuttamalla kaikkia painikkeitaan kolmesti.

Huomautus Jos kaukosäädin ei toimi oikein televisiokoodin asettamisen jälkeen, kokeile saman TV-valmistajan toista koodia tai etsi toinen koodi.

Voit käyttää Xbox 360 -yleiskaukosäädintä Xbox 360 -konsolin, televisioiden tai Windows XP Media Center -tietokoneen kanssa. Xbox 360 -yleiskaukosäädintä ei voi käyttää videonauhurien, digitaalivideonauhurien, DVD-soittimien tai äänilaitteiden kanssa.

Voit etsiä koodia, jonka avulla Xbox 360 -yleiskaukosäädin toimii televisiosi kanssa, siirtymällä Xbox 360 -mediakaukosäätimen sivulle.

Televisiokoodin antaminen

Voit etsiä koodin verkkosivustostamme ja kirjoittaa sitten koodin kaukosäätimen avulla.

1. Kytke televisioosi virta ja osoita televisiota kaukosäätimellä.
  2. Paina TV- ja OK-painikkeita samanaikaisesti kahden sekunnin ajan. Kaikki kaukosäätimen painikkeet syttyvät kahdeksi sekunniksi, minkä jälkeen vain television numeropainikkeet pysyvät valaistuina.
  3. Kirjoita televisiosi koodi.
  4. Tallenna koodi ja poistu painamalla TV-painiketta uudelleen. Kaukosäädin vahvistaa valintasi vilkuttamalla kaikkia painikkeitaan kolmesti.

Etsi televisiokoodi

Jos et tiedä oikeaa koodia televisiotasi varten, voit etsiä sen lähettämällä koodisarjan kaukosäätimestäsi televisioosi.

1. Kytke televisioosi virta ja osoita televisiota kaukosäätimellä.
  2. Paina TV- ja OK-painikkeita samanaikaisesti kahden sekunnin ajan. Kaikki kaukosäätimen painikkeet palavat kaksi sekuntia, minkä jälkeen vain television numeropainikkeet jäävät palamaan.
  3. Lähetä televisioon sarja komentoja painamalla painiketta Channel Up/Down (Edellinen/seuraava kanava). Toista, kunnes televisio sammuttaa itsensä.
    Huomautus Anna televisiolle tarpeeksi aikaa vastata komentoon ja virran katkaisemiseen Channel Up/Down (Seuraava/edellinen kanava) -painikkeen painalluksen jälkeen. Jotkin televisiot reagoivat komentoon toisia hitaammin.
  4. Tallenna koodi ja poistu painamalla TV-painiketta. Kaukosäädin vahvistaa koodin vilkuttamalla kaikkia painikkeitaan kolmesti.

Huomautuksia

• Jos määrität TV-koodin, mutta kaukosäädin ei toimi odotetulla tavalla, määritä jokin toinen televisiosi valmistajan koodi tai etsi toista koodia. Jos haluat etsiä toista koodia television virran sammuttamisen jälkeen vaiheessa 3, käynnistä televisio. Etsi sitten muita koodeja ennen siirtymistä vaiheeseen 4 painamalla Channel Up/Down (Seuraava/edellinen kanava) -painiketta.
  • Yleiskaukosäädin toimii vain televisioiden ja Xbox 360 -konsolin kanssa. Sillä ei voi ohjata videonauhureita, digitaalivideonauhureita, DVD-soittimia tai äänilaitteita.

Yleiskaukosäätimen käyttäminen

Kaukosäädin toimii kuin mikä tahansa televisiokaukosäädin. Se sisältää säätimet myös Xbox 360 -konsoliasi varten ja painikkeen, jonka avulla voit heti käyttää verkossa olevaa Windows Media Center -tietokonetta.

Ohjaimen painikkeet

Kaukosäätimesi Xbox-opaspainike tuo Xbox 360 -kokemuksen kätesi ulottuville. Käytä sitä ja A-, B-, X-, Y- ja OK-painikkeita Xbox 360 -konsolisi Xbox-oppaan ja Xbox-käyttöliittymän valikoissa siirtymiseen, aivan kuten peliohjainta.

Windows Media Centerin käynnistyspainike

Windows Media Centerin käynnistyspainikkeen avulla voit käyttää verkossa olevaa Windows Media Center -tietokonetta Xbox 360 -konsolisi kautta. Jos sinulla on mahdollisuus käyttää Windows Media Centeriä Xbox 360 -konsolillasi, tämä painike käynnistää Windows Media Centerin. Jos et voi vielä käyttää Windows Media Centeriä konsolillasi, tämä painike käynnistää Windows Media Centerin ohjatun asennuksen.

Tämän lisäksi Windows Media Centerin käynnistyspainike kytkee konsoliin virran, jos se ei ole kytkettynä.

Televisiotila

Jos haluat käyttää yleiskaukosäädintä televisiosi ohjaamiseen, paina TV-painiketta ennen muita televisionohjauspainikkeita. Televisiotilassa kaukosäätimen painikkeet syttyvät vasta, kun painat niitä.