USB-laite ei toimi liitettynä Xbox 360 -konsoliin

Huomautus Lisätietoja USB-muistitikun käyttämisestä Xbox 360 -konsolin muistikorttina on ohjeaiheessa USB-muistitikkujen käyttäminen Xbox 360 -konsolin kanssa. Tietoja USB-muistitikun ongelmien vianmäärityksestä on ohjeaiheessa Xbox 360 -tallennus.

Xbox 360 -konsoliin liitetty USB-laite ei ehkä toimi odotetulla tavalla seuraavista syistä:

• Laite ei ole yhteensopiva Xbox 360:n kanssa.
  • USB-kaapeli on liitetty väärin tai se on viallinen.
  • Xbox 360 -konsoli ei tunnistanut liitettyä laitetta käynnistyksen aikana.
  • USB-laite tarvitsee ulkoisen virtalähteen tai se on viallinen.
  • Ylivirtasuoja on poistanut Xbox 360 -konsolin USB-portin tilapäisesti käytöstä.
  • Xbox 360 -konsolin USB-portti on viallinen.

Xbox 360:n USB-portit

Xbox 360 -konsolin takaosassa on kaksi USB-porttia (kuvassa) ja etuosassa yksi:

Xbox 360 -konsolin takaosaa esittävä piirros, jossa näkyvät komponentti-, HDMI-, Ethernet- ja USB-portit

USB-tallennuslaitteen poistaminen Xbox 360 -konsolin etuosassa olevasta USB-portista:

Xbox 360 -konsolia esittävä piirros, jossa USB-tallennuslaitetta poistetaan konsolin etuosasta

Ratkaisut

Voit ratkaista USB-laitteisiin liittyvät ongelmat kokeilemalla seuraavia ratkaisuja.

Huomautus Testaa USB-laitetta jokaisen ratkaisun jälkeen. Jos ensimmäinen ratkaisu ei poista ongelmaa, kokeile seuraavaa.

Ratkaisu 1: Varmista, että laite on yhteensopiva Xbox 360:n kanssa

Seuraavat laitteet ovat yhteensopivia Xbox 360 -konsolin kanssa:

• Xbox 360:n viralliset lisävarusteet
  • useimmat USB-näppäimistöt
  • useimmat digitaalikamerat
  • useat kannettavat musiikkisoittimet
  • useimmat tallennuslaitteet.

Tarkista yhteensopivuus Xbox 360:n kanssa laitteen valmistajalta.

Ratkaisu 2: Suorita USB-laitteen vianmääritys

Jos USB-laite on yhteensopiva Xbox 360:n kanssa, suorita USB-yhteyden vianmääritys:

1. Käynnistä Xbox 360 -konsoli uudelleen.
  2. Irrota laite USB-portista ja sammuta konsoli. Käynnistä konsoli uudelleen 5–10 sekunnin kuluttua. Liitä laite USB-porttiin uudelleen konsolin käynnistyttyä.
  3. Sammuta virta konsolista, irrota virtajohto pistorasiasta, liitä virtajohto uudelleen pistorasiaan ja käynnistä sitten konsoli uudelleen.
  4. Irrota konsolista kaikki tarpeettomat laitteet.
  5. Selvitä, edellyttääkö USB-laite erillistä virtalähdettä. Jos edellyttää, liitä virtalähde laitteeseen.
  6. Liitä USB-laite konsolin toiseen USB-porttiin. Jos laite toimii toisessa USB-portissa, Xbox 360 -konsoli on ehkä korjattava.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Lisätietoja

Xbox 360:n USB-porteissa on ylivirtasuojamekanismi, joka vähentää vaurioitumisen mahdollisuutta. Ylivirtatilanne voi aiheutua, jos konsoliin liitetty USB-laite yrittää ottaa liian paljon virtaa USB-portista. Tällöin USB-portti poistetaan tilapäisesti käytöstä vaurioiden estämiseksi. USB-portti palautetaan käyttöön, kun laite on irrotettu.