Xbox 360 Kinect -sensorin käyttäminen jatkokaapelien ja USB-keskittimien kanssa

Sensorin liittäminen

Kinect-sensorin kaapeli tulisi liittää suoraan Xbox 360 -konsolin takaosaan. Älä liitä Kinect-sensoria konsoliin käyttämällä USB-keskitintä tai USB-jatkokaapelia. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kinectin asentaminen Xbox 360:een.

Jos sensorin kaapeli on liian lyhyt, voit käyttää Microsoftin hyväksymää jatkokaapelia.

Langattoman verkkosovittimen käyttäminen alkuperäisen Xbox 360 -konsolin kanssa

Kuvassa on alkuperäinen Xbox 360 -konsoli, jonka kaapeli on liitetty oikealla edessä olevasta USB-liitännästä vasemmalle taakse kiinnitettyyn langattomaan sovittimeen.

Langattoman sovittimen käyttäminen, jos sinulla on Kinect-sensori:

1. Liitä langaton sovitin konsolin takaosaan.
  2. Liitä langattoman sovittimen kaapeli jatkokaapeliin.
  3. Liitä jatkokaapeli konsolin etuosassa olevaan USB-porttiin.

Tämä kaapeli toimitetaan useimpien Kinect-sensorien mukana. Jos tarvitset sellaisen, voit tilata Xbox 360 Kinect -jatkokaapelin.

Xbox 360 HD DVD -soittimen käyttäminen

Irrota Xbox 360 HD DVD -soitin Xbox 360 -konsolin takaosasta ja liitä se konsolin etuosan USB-porttiin.

Älä liitä Kinect-sensorin kaapelia Xbox 360 HD DVD -soittimen takaosaan.