Xbox 360:n USB-muistitikkutuki

USB-muistitikku on kätevä tapa ottaa pelitallenteet tai pelaajatunnuksen mukaan käytettäväksi toisessa konsolissa. Uusimman konsoliohjelmiston myötä voit kuitenkin tallentaa pelitallenteet pilvipalveluun ja ladata profiilisi mihin tahansa konsoliin. Lisätietoja näistä uusista ominaisuuksista on ohjeaiheissa Pelien tallentaminen pilvipalveluun ja Xbox Live -profiilin lataaminen toiseen Xbox 360 -konsoliin tai sen lataaminen uudelleen.

Huomautus USB-muistitikulla voi siirtää 32 gigatavua sisältöä toiseen konsoliin. Jos toiseen konsoliin on siirrettävä yli 32 gigatavua sisältöä, käytä Xbox 360 -kiintolevyn siirtokaapelia.

Seuraavassa taulukossa on lueteltu sisältötyypit, jotka ovat tallennettavissa erilaisiin Xbox-tallennuslaitteisiin.

Xbox-sisältö

Xbox
360 -kiintolevy

USB-muistikortti

Xbox 360 -muistikortti

Xbox-pelien tiedot

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Teemat, kuvakkeet, avatar-hahmon tarvikkeet, pelisisältö, demot ja esittelyvideot

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Arcade-pelit

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Facebook- ja Twitter-sivut

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Xbox 360 -pelit

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Xbox 360 Games on Demand

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Elokuvat

Kyllä

Kyllä

Ei

Musiikkitiedostot (MP3, WMA)

Kyllä

Ei

Ei

Alkuperäiset Xbox-pelit

Kyllä

Ei

Ei

Usein kysytyt kysymykset

USB-muistitikkuni toimii Xboxissa, mutta ei tietokoneessa

Kun alustat USB-muistitikun sen enimmäiskapasiteettiin Xbox 360:ssä käyttämistä varten, tietokoneesi ei pysty lukemaan Xbox 360:n mukautettua kansiota, etkä voi nähdä kansioon tallennettuja tiedostoja. Se näkyy USB-muistitikussa yksityisenä kansiona nimellä ”Xbox 360”.

Jos käytän USB-muistitikkua Xbox 360:ssä, estetäänkö minua käyttämästä Xbox Liveä?

Ei. Itse asiassa ulkoisen tallennuslaitteen, kuten USB-muistitikun, käyttöä suositellaan pelitietojen tallentamiseen.

Kuinka voin lisätä tilaa USB-muistitikulle, johon olen alustanut mukautetun ja pienen, vain Xbox 360:n käyttämän kansion?

USB-muistitikku on alustettava uudestaan, jos haluat tehdä kansiosta suuremman. Voit myös alustaa tikun enimmäiskapasiteettiin eli 32 gigatavuun. Lisätietoja USB-muistitikun alustamisesta on ohjeaiheessa USB-muistitikkujen käyttäminen Xbox 360 -konsolin kanssa.

USB-muistitikkuani ei näy ollenkaan.

Onko laitteesi jo määritetty?

• Tämä on ensimmäinen kerta, kun käytän USB-muistitikkua
    USB-muistitikkuasi ei ehkä ole alustettu oikeaan muotoon. Liitä muistitikku tietokoneeseen, avaa Oma tietokone, napsauta USB-laitetta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Alusta. Alusta USB-muistitikku FAT32-muotoon. Tallenna kaikki muistitikun tiedostot ennen tätä, sillä alustaminen poistaa kaikki USB-muistitikun tiedot.
  • Se on jo määritetty
    Kokeile USB-muistitikun liittämistä konsoliin sen käynnistymisen jälkeen ja katso, tuleeko se näkyviin. Kyseessä on harvinainen ongelma, mutta se on tiedossa ja sitä korjataan parhaillaan. Muista toistaiseksi liittää USB-muistitikkusi aina konsolin käynnistämisen jälkeen.

USB-muistitikun määritykset katosivat

Jos USB-muistitikun tiedot katoavat tai se palaa määritystä edeltäneeseen tilaan, se ei ehkä täytä Xbox 360 -konsolin kanssa käyttämisen kaikkia vaatimuksia. Jos saat varoitussanoman määrityksen aikana, vaihda USB-muistitikku sellaiseen, joka paremmin täyttää konsolin kanssa käytön vaatimukset.

Jos haluat kokeilla USB-muistitikkua toistamiseen, alusta se FAT32-muotoon uudelleen tietokoneella ja kokeile määritysprosessia uudelleen. Varmista, että tiedostot on tallennettu myös konsoliin sen varalta, että ongelma toistuu.

Miksi Xbox 360 tukee vain 32 gigatavun verran USB-tallennustilaa?

32 gigatavun tallennustilan tukeminen USB-muistitikussa on valtavasti enemmän alkuperäiseen Xbox 360 -muistikorttiin verrattuna. Jos tarvitset lisää tallennustilaa, harkitse Xbox 360 -kiintolevyn hankkimista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -tallennus.

Miksi USB-muistitikussani ei ole täyttä 32 gigatavua tilaa käytettävissä?

Xbox 360 varaa tallennustilasta 512 megatavua järjestelmäkäyttöön.

Mitä muita tallennusvaihtoehtoja on käytettävissä?

Xbox 360:n 320 gigatavun kiintolevy on paras vaihtoehto ahkerille lataajille. Saat 320 gigatavua tilaa esimerkiksi peleille, teräväpiirtotarkkuuden televisio-ohjelmille ja elokuville, Games on Demand -peleille, pelidemoille ja -lisäosille sekä musiikille. Tietyt pelit vaativat edelleen kiintolevyn konsolilinkki-pelejä tai Xbox Liven moninpelejä varten. Moninpeleihin suositellaan kiintolevyn käyttämistä.

Mitä muut käyttäjät sanovat näistä aiheista?

Jos haluat tietää, mitä muut käyttäjät sanovat näistä aiheista, tai haluat esittää omia kysymyksiä, siirry Xbox-tukifoorumeihin ja katso seuraavat keskustelut:

Huomaa, että Xbox-tukifoorumit ovat saatavilla vain englanniksi. Jos haluat kääntää Xbox-tukifoorumeiden sisällön toiselle kielelle, liitä URL-osoite verkkopohjaiseen käännöstyökaluun, kuten Bing Translatoriin.