Xbox 360:n USB-muistitikkutuki

USB-muistitikun käyttäminen Xbox-sisällön tallentamiseen

Xbox 360 -tallennuslaitteena voi käyttää USB-muistitikkua, johon voi tallentaa jopa 32 gigatavua (Gt) sisältöä. Voit...

• hankkia SanDiskin valmistaman valmiiksi alustetun 8 tai 16 gigatavun Xbox 360 -USB-muistitikun. SanDiskin valmistama virallinen Xbox 360:n USB-muistitikku on valmiiksi määritetty toimimaan Xbox 360 -konsolin kanssa.
  • Huomautus SanDisk ei tällä hetkellä valmista valmiiksi alustettuja 32 gigatavun USB-muistitikkuja.

TAI

• alustaa USB-muistitikun Xbox-tallennuslaitteeksi.
picture

USB-muistitikku on kätevä tapa ottaa pelitallenteet tai pelaajatunnuksen mukaan käytettäväksi toisessa konsolissa. Uusimman konsoliohjelmiston myötä voit kuitenkin tallentaa pelitallenteet pilvipalveluun ja ladata profiilisi mihin tahansa konsoliin. Lisätietoja näistä uusista ominaisuuksista on ohjeaiheissa Pelien tallentaminen pilveen ja Xbox Live -profiilin lataaminen, siirtäminen tai poistaminen.

Huomautus USB-muistitikulla voi siirtää 32 gigatavua sisältöä toiseen konsoliin. Jos toiseen konsoliin on siirrettävä yli 32 gigatavua sisältöä, käytä Xbox 360 -kiintolevyn siirtokaapelia.

Seuraavassa taulukossa on lueteltu sisältötyypit, jotka ovat tallennettavissa erilaisiin Xbox-tallennuslaitteisiin.

Xbox-sisältö

Xbox
360 -kiintolevy

USB-muistikortti

Xbox 360 -muistikortti

Xbox-pelien tiedot

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Teemat, kuvakkeet, avatar-hahmot, pelisisältö, demot ja esittelyvideot

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Arcade-pelit

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Facebook- ja Twitter-sivut

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Xbox 360 -pelit

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Xbox 360 Games on Demand

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Elokuvat

Kyllä

Kyllä

Ei

Musiikkitiedostot (mp3, wma)

Kyllä

Ei

Ei

Alkuperäiset Xbox-pelit

Kyllä

Ei

Ei

USB-muistitikut

USB-aseman vähimmäisvaatimukset

USB-muistitikkua voi käyttää konsolissa, jos se täyttää seuraavat vaatimukset:

• vähintään 1 gigatavun tallennuskapasiteetti
  • alustettu Windows FAT32 -tiedostojärjestelmällä. Macintosh- tai Linux-muodot eivät toimi.

Huomautus Konsolin suorituskyky voi heikentyä huomattavasti, jos käytössä on USB-muistitikku, joka ei täytä suorituskykyyn liittyviä vähimmäisvaatimuksia.

USB-muistitikun alustaminen

Varmista ennen USB-muistitikun alustamista Xbox-tallennuslaitteeksi, että sinulla on konsoliohjelmiston uusin päivitys.

Voit alustaa USB-muistitikkuun enintään 32 gigatavua tallennustilaa, jota voidaan käyttää Xbox-tallennustilana.

Huomautus Jos saat ilmoituksen Can’t configure (Määritys ei onnistu), USB-muistitikku ei täytä vähimmäisvaatimuksia.

USB-muistitikun alustaminen

1. Liitä USB-muistitikku konsolin etuosassa olevaan USB-porttiin.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  4. Valitse USB Storage Device (USB-tallennuslaite).
picture
  1. Alusta USB-muistitikku Xbox-sisältöä varten valitsemalla joko Configure Now (Määritä nyt) tai Customize (Mukauta).

Huomautus Jos USB-muistitikussa ei ole vähintään 1 gigatavua tallennustilaa, näytön vaihtoehdot eivät ole käytettävissä. Käytä tässä tapauksessa toista USB-muistitikkua.

picture

Configure Now (Määritä nyt): Tyhjentää USB-muistitikun ja määrittää siihen 32 gigatavua Xbox-tallennustilaa

1. Valitse Configure Now (Määritä nyt) ja vahvista, että haluat poistaa kaikki USB-muistitikun tiedot.

Customize (Mukauta): Määrittää osan USB-muistitikusta (korkeintaan 32 gigatavua)

1. Valitse Customize (Mukauta).
  2. Valitse Reserved Storage (Varattu muisti) -liukukytkimen avulla, kuinka paljon Xbox-tallennustilaa haluat.

Huomautus Järjestelmän käyttöön varataan 512 Mt.
picture
  1. Valitse Configure (Määritä).
  2. Konsoli testaa USB-muistitikun ja varmistaa, että se toimii oikein konsolin kanssa. Jos USB-muistitikku läpäisee testin, voit käyttää sitä.

Huomautus Jos USB-muistitikku on suositeltuja arvoja hitaampi, pelien suorituskyky ja laatu saattavat heikentyä. Voit peruuttaa ja kokeilla toista USB-muistitikkua valitsemalla Cancel (Peruuta).

3. USB-muistitikku on nyt käyttövalmis ja se näytetään luettelossa USB-tallennuslaitteena.
picture

Voit nyt käyttää USB-muistitikkua muiden Xbox-tallennuslaitteiden tapaan. Lisätietoja sisällön kopioimisesta ja siirtämisestä tallennuslaitteesta toiseen on ohjeaiheessa Xbox 360 -sisällön kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen. Xbox 360 -konsoliin voi samanaikaisesti olla liitettynä kaksi USB-muistitikkua.

Huomautus Xbox 360 -konsoliin liitettyyn USB-muistitikkuun tallennettuja tietoja ei voi tarkastella tai käyttää tietokoneella.

USB-varoitukset ja -virheet

Saan Performance Warning (Suorituskykyvaroitus) -sanoman. Mitä se tarkoittaa?

Jos USB-muistitikku ei täytä vähimmäisvaatimuksia, voi ilmetä huomattavia suorituskykyongelmia, kun pelejä pelataan muistitikulta tai siihen tallennetaan sisältöä.

Saan Can't Configure (Määritys ei onnistu) -sanoman. Mitä se tarkoittaa?

USB-tallennuslaitteesi ei toimi oikein, eikä sitä voi käyttää Xbox 360 -sisällön tallentamiseen. Vaihda USB-tallennuslaitteesi sellaiseen, joka täyttää vähimmäisvaatimukset:

• vähintään 1 gigatavun tallennuskapasiteetti
  • Windows FAT32 -tiedostojärjestelmämuoto

Huomautus Jos laite alustettiin Windowsissa käyttäen FAT16- tai NTFS-tiedostojärjestelmää, saatat pystyä alustamaan sen uudelleen Windowsissa käyttäen FAT32-tiedostojärjestelmää. Macintosh- tai Linux-muodot eivät toimi.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi Xbox 360 tukee vain 32 gigatavun verran USB-tallennustilaa?

32 gigatavun tallennustilan tukeminen USB-muistitikussa on valtavasti enemmän alkuperäiseen Xbox 360 -muistikorttiin verrattuna. Jos tarvitset lisää tallennustilaa, harkitse Xbox 360 -kiintolevyn hankkimista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -tallennusvaihtoehdot.

Miksi USB-muistitikussani ei ole täyttä 32 gigatavua tilaa käytettävissä?

Xbox 360 varaa tallennustilasta 512 megatavua järjestelmäkäyttöön.

Mitä muita tallennusvaihtoehtoja on käytettävissä?

Xbox 360:n 320 gigatavun kiintolevy on paras vaihtoehto ahkerille lataajille. Siinä on runsaasti tilaa esimerkiksi peleille, teräväpiirtotarkkuuden televisio-ohjelmille ja elokuville, Games on Demand -peleille, pelidemoille ja -laajennuksille sekä musiikille. Tietyt pelit vaativat edelleen kiintolevyn konsolilinkki-pelejä tai Xbox Liven moninpelejä varten. Moninpeleihin suositellaan kiintolevyn käyttämistä.