Kinect-eleiden käyttäminen istualtaan

Parhaat käytännöt

Useimpia Kinect-pelejä on pelattava seisaaltaan. Eleitä voi kuitenkin käyttää myös istualtaan Xbox-käyttöliittymän ohjaukseen. Lisätietoja Kinectin käyttämisestä Xbox-käyttöliittymällä.

Istualtaan käytettävien eleiden vianmääritys

Uusin konsoliohjelmisto sisältää parannuksia käsien jäljitykseen pelaajan istuessa. Jos Kinectillä on vaikeuksia jäljittää eleitäsi, kokeile seuraavia vinkkejä.

Istu suorassa

Istu suorassa ja kasvot eteenpäin, jotta Kinect näkee kätesi, olkapääsi ja pääsi. Osoita sensoria kämmenilläsi, kun käytät eleitä.

Jos sinulla on syvä tai korkeaselkäinen tuoli, Kinectillä voi olla vaikeuksia erottaa kätesi ja olkapääsi tuolista. Jäljityksen pitäisi parantua, kun istut suorassa ja eteenpäin.

Pidä pelialue esteettömänä

Varmista, että sinun ja sensorin välissä ei ole tavaroita. Jos sinun ja sensorin välissä on esimerkiksi jalkarahi tai pöytä täynnä tavaroita, ne saattavat estää Kinectiä näkemästä sinua.

Optimoi sensorin sijainti

Varmista, että Kinect-sensori on 1,8–2,4 metrin etäisyydellä sinusta.

Sijoita sensori 0,6–1,8 metrin korkeudelle lattiasta. Paras paikka sensorille on 15 cm television ylä- tai alapuolella.

Huomautus Kun pelaat istualtaan, Kinectin tarvitsee nähdä vain pääsi, käsivartesi ja vartalosi, joten istuessasi voit ehkä olla lähempänä sensoria kuin seisoessasi.

Käytä Kinect-viritintä

Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse Kinect Tuner (Kinect-viritin).
  2. Valitse Tracking (Jäljitys) ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Kokeile seisomista

Jos sinulla on edelleen ongelmia eleiden käyttämisessä istualtaan, kokeile nousta ylös ja testata, toimivatko eleet seisoessasi.