USB-muistitikkujen käyttäminen Xbox 360 -konsolin kanssa

USB-muistitikun käyttäminen Xbox-sisällön tallentamiseen

Voit alustaa USB-muistitikun ja käyttää sitä Xbox 360 -tallennuslaitteena, johon voi tallentaa jopa 2 teratavua (Tt) sisältöä.

Huomautus Jos alustit laitteen Windowsissa käyttäen FAT16- tai NTFS-tiedostojärjestelmää, saatat pystyä alustamaan sen uudelleen Windowsissa käyttäen FAT32-tiedostojärjestelmää. Macintosh- tai Linux-muodot eivät toimi.

USB-aseman vähimmäisvaatimukset

USB-muistitikkua voi käyttää Xbox 360 -konsolin kanssa, jos se täyttää seuraavat vaatimukset:

• vähintään 1 gigatavun tallennuskapasiteetti
  • Windows FAT32 -tiedostojärjestelmämuoto.

Huomautus Jos alustit laitteen Windowsissa käyttäen FAT16- tai NTFS-tiedostojärjestelmää, saatat pystyä alustamaan sen uudelleen Windowsissa käyttäen FAT32-tiedostojärjestelmää. Macintosh- tai Linux-muodot eivät toimi.

Varoitus Konsolin suorituskyky voi heikentyä huomattavasti, jos käytössä on USB-muistitikku, joka ei täytä vähimmäisvaatimuksia.

USB-muistitikun alustaminen

Varmista ennen USB-muistitikun alustamista Xbox-tallennuslaitteeksi, että sinulla on konsoliohjelmiston uusin päivitys. Lisätietoja on ohjeaiheessa Uuden Xbox 360 -päivityksen hakeminen.

Voit alustaa USB-muistitikkuun enintään 2 teratavua tallennustilaa, jota voidaan käyttää Xbox-tallennustilana.

Huomautus Jos saat ilmoituksen Can’t configure (Määritys ei onnistu), USB-muistitikku ei täytä vähimmäisvaatimuksia.

Voit alustaa USB-muistitikun seuraavasti:

1. Liitä USB-muistitikku konsolin etuosassa olevaan USB-porttiin.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta.
Kuvassa näkyvät Xbox 360 -ohjainta pitelevät kädet, ja sormi on painamassa oppaan keskipainiketta.
  1. Valitse settings (asetukset) ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
System Settings (Järjestelmäasetukset) -näyttö, jossa on korostettu Storage (Tallennus) -asetus
  1. Valitse USB Storage Device (USB-tallennuslaite).
Storage Devices (Tallennuslaitteet) -näyttö, jossa on korostettu USB Storage Device (USB-tallennuslaite)
  1. Alusta USB-muistitikku Xbox-sisältöä varten valitsemalla joko Configure Now (Määritä nyt) tai Customize (Mukauta).

Huomautus Jos USB-muistitikussa ei ole vähintään 1 gigatavua tallennustilaa, näytön vaihtoehdot eivät ole käytettävissä. Käytä tässä tapauksessa toista USB-muistitikkua.

Configure USB Device (Määritä USB-laite) -näytössä ovat valittavissa vaihtoehdot Customize (Mukauta) ja Configure Now (Määritä nyt), joka on korostettu.
  • Configure Now (Määritä nyt): Poistaa USB-muistitikun kaikki tiedot ja määrittää siihen 2 teratavua Xbox-tallennustilaa. Valitse Configure Now (Määritä nyt) ja vahvista sitten, että haluat poistaa kaikki USB-muistitikun tiedot.
  • Customize (Mukauta): Määrittää osan USB-muistitikusta (korkeintaan 2 teratavua).
  1. Valitse Customize (Mukauta).
  2. Valitse Reserved Storage (Varattu muisti) -liukukytkimen avulla, kuinka paljon Xbox-tallennustilaa haluat.
    Huomautus Järjestelmän käyttöön varataan 512 Mt.
Esimerkki Customize Configuration (Mukauta määritys) -näytöstä, jossa liukusäädin osoittaa, että Xboxin käyttöön on varattu 768 Mt tallennustilaa
  1. Valitse Configure (Määritä).
  2. Konsoli testaa USB-muistitikun ja varmistaa, että se toimii oikein konsolin kanssa. Jos USB-muistitikku läpäisee testin, voit käyttää sitä.

Huomautus Jos käytetyt USB-muistitikut ovat suositeltuja arvoja hitaampia, pelien suorituskyky ja laatu saattavat heikentyä. Voit peruuttaa ja kokeilla toista USB-muistitikkua valitsemalla Cancel (Peruuta).

3. USB-muistitikku on nyt käyttövalmis ja se näkyy Storage Devices (Tallennuslaitteet) -luettelossa USB-tallennuslaitteena.
Storage Devices (Tallennuslaitteet) -näyttö, jossa on korostettu USB Storage Device (USB-tallennuslaite)

Voit nyt käyttää USB-muistitikkua muiden Xbox-tallennuslaitteiden tapaan. Lisätietoja sisällön kopioimisesta ja siirtämisestä tallennuslaitteiden välillä on ohjeaiheessa Xboxin pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen. Xbox 360 -konsoliin voi samanaikaisesti olla liitettynä kaksi USB-muistitikkua.

Huomautus USB-muistitikkuun tallennettuja Xbox 360:n tietoja ei voi tarkastella tai käyttää tietokoneella.

Mitä muut käyttäjät sanovat näistä aiheista?

Jos haluat tietää, mitä muut käyttäjät sanovat näistä aiheista, tai haluat esittää omia kysymyksiä, siirry Xbox-tukifoorumeihin ja katso seuraavat keskustelut:

Huomaa, että Xbox-tukifoorumit ovat saatavilla vain englanniksi. Jos haluat kääntää Xbox-tukifoorumeiden sisällön toiselle kielelle, liitä URL-osoite verkkopohjaiseen käännöstyökaluun, kuten Bing Translatoriin.