Langattoman Xbox 360 N -verkkosovittimen asentaminen

Yleiskuvaus

Langaton Xbox 360 N -verkkosovitin on yhteensopiva sekä alkuperäisen Xbox 360 -konsolin että Xbox 360 S -konsolin kanssa. Jos langaton tukiasema on kaukana konsolista, verkkosovittimen yhdistäminen Xbox 360 S -konsoliin voi parantaa signaalin voimakkuutta ja kaistanleveyttä.

Huomautus: Tämän sovittimen käyttäminen poistaa Xbox 360 S -konsolin sisäisen langattoman toiminnon.

Xbox 360 -konsolit edellyttävät ohjelmistopäivitystä langattoman Xbox 360 N -verkkosovittimen tueksi. Jos olet ollut yhteydessä Xbox Live -palveluun 28. lokakuuta 2009 jälkeen, tämän ohjelmistopäivityksen pitäisi olla jo asennettuna konsoliisi, ja sinun on vain määritettävä langattomat asetuksesi. Tietoja tämän tekemisestä on ohjeaiheessa Xbox Live -palvelun langaton yhteys.

Jos et ole ollut yhteydessä Xbox Live -palveluun 28. lokakuuta 2009 jälkeen, sinun on käytettävä langattomaan Xbox 360 N -verkkosovittimeen kuuluvaa asennuslevyä, jotta voit asentaa tarvittavan ohjelmiston Xbox 360 -konsoliisi.

Ohjelmiston asentaminen langatonta N-verkkosovitinta varten

1. Jos langaton Xbox 360 N -verkkosovitin on liitetty konsoliin, irrota se.

2. Aseta langattomaan Xbox 360 N -verkkosovittimeen kuuluva asennuslevy Xbox 360 -konsoliin.

1. Sammuta virta konsolista.

2. Käynnistä konsoli uudelleen. Ohjelmistopäivityksen pitäisi käynnistyä automaattisesti. Jos päivitys ei käynnisty automaattisesti, ohjelmisto on jo saatettu asentaa.

Huomautus: Jos saat “mixed media” -virheilmoituksen, lue jäljempänä lisätietoja kohdassa Mixed media error message (Sekatekniikka-virheilmoitus).

3. Kun sinua pyydetään asentamaan ohjelmisto, valitse Yes, update now.(Kyllä, asenna nyt.)

4. Jos verkkokaapeli on liitetty konsolin takaosaan, irrota se.

5. Kun asennus on valmis, liitä langaton Xbox 360 N -verkkosovitin USB-porttiin konsolin takaosassa. (Lisätietoja langattoman sovittimen kiinnittämisestä ja määrittämisestä ohjeaiheessa Xbox Live wireless connection. (Xbox Live -palvelun langaton yhteys)

6. Poista asennuslevy levyasemasta.

7. Sammuta konsoli ja käynnistä se uudelleen.

Mixed media error message (Sekatekniikka-virheilmoitus)

Jos saat sekatekniikka-virheilmoituksen, automaattinen toisto saattaa olla kytkettynä pois päältä. Näin kytket sen päälle:

1. Valitse konsolissa Settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).

2. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset).

3. Valitse Auto-Play (Automaattinen toisto).

4. Valitse Enable (Ota käyttöön).

5. Toista langattoman sovittimen asennuksen vaiheet (edellä).

Jos saat edelleen sekatekniikka-virheilmoituksen, aseta käynnistysasetukseksi Disc (Levy). Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Valitse konsolissa Settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).

2. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset).

3. Valitse Startup and Shutdown (Käynnistys ja sammutus).

4. Valitse Startup (Käynnistys).

5. Valitse Disc (Levy).

6. Toista langattoman sovittimen asennuksen vaiheet (edellä).

Langattoman sovittimen määrittäminen

Tarvittavan ohjelmiston asentamisen jälkeen sinun on määritettävä langaton sovitin. Lisätietoja on kohdassa Langaton Xbox Live -yhteys.

Tärkeää: Älä yritä korjata langatonta verkkosovitinta. Älä vie Xbox 360 -konsolia tai sen lisälaitteita korjattavaksi jälleenmyyjälle tai huoltoon, ellei Xbox-asiakastuki neuvo tekemään niin. Älä yritä purkaa, huoltaa tai muuttaa Xbox 360 -konsolia, virtalähdettä tai mitään lisälaitteita. Tällaiset toimet saattavat aiheuttaa sähköiskuja tai tulipalon, joiden seurauksena voi olla vakavia vammoja tai jopa kuolema. Turvallisuuden vuoksi kyseiset toimet johtavat takuun mitätöintiin.