Langattoman Xbox 360 -verkkosovittimen vianmääritys

Yleiskuvaus

Langattomasta Xbox 360 -verkkosovittimesta on kaksi versiota:

Langatonta Xbox 360 N -verkkosovitinta esittävä kuva
Langaton Xbox 360 N -verkkosovitin
Toimii tyyppien 802.11a, 802.11b, 802.11g ja 802.11n langattomien reitittimien ja tukiasemien kanssa.
Langatonta Xbox 360 G -verkkosovitinta esittävä kuva
Langaton Xbox 360 G -verkkosovitin
Toimii tyyppien 802.11a, 802.11b ja 802.11g langattomien reitittimien ja tukiasemien kanssa.

Huomautus Xbox 360 -konsolissa on sisäänrakennettu Wi-Fi, joten langatonta verkkosovitinta ei tarvita.

Tällä sivulla

Xbox 360 -konsolini ei tunnista langatonta verkkoa

Konsolini vastaanottama signaali on heikko

Sovittimen tilavalo vaihtaa väriään, ei syty palamaan tai vilkkuu

Sovittimen valo:
Langaton Xbox 360 N -verkkosovitin, jonka valo ei pala

Ei valoa

Sovitin ei saa virtaa. Irrota USB-kaapeli ja liitä se uudelleen. Jos valo ei vieläkään syty palamaan, kokeile liittää sovitin konsolin etuosassa olevaan USB-porttiin. Jos sovitin toimii konsolin etuosassa olevassa USB-portissa, lue lisätietoja ohjeaiheesta Langaton sovitin toimii joissakin USB-porteissa, mutta ei kaikissa.

Jos se ei vieläkään toimi, sovittimessa saattaa olla laitevika. Tilaa uusi sovitin verkon Xbox-huoltokeskuksesta.

Huomautus Toiminto saattaa vaatia tuotteen rekisteröinnin.

Langaton Xbox 360 N -verkkosovitin, jonka valo palaa vihreänä

Tasainen vihreä valo

Sovitin on yhdistetty langattomaan reitittimeen, yhdyskäytävään tai tukiasemaan.

Langaton Xbox 360 N -verkkosovitin, jonka valo vilkkuu vihreänä

Vilkkuva vihreä valo

Musta sovitin, jossa on kaksi antennia (langaton N-tyypin sovitin): Sovitin yrittää muodostaa yhteyttä langattomaan verkkoon.

Langaton Xbox 360 N -verkkosovitin, jonka valo palaa punaisena

Tasainen punainen valo

Musta sovitin, jossa on kaksi antennia (langaton N-tyypin sovitin): Sovitinta ei tunnisteta. Kokeile liittää sovitin konsolin etuosassa olevaan USB-porttiin.

Harmaa sovitin, jossa on yksi antenni (langaton G-tyypin sovitin): Sovitin on valmis seuraavaan vaiheeseen: yhteyden määrittäminen ja testaaminen.

Langaton Xbox 360 N -verkkosovitin, jonka valo vilkkuu punaisena

Vilkkuva punainen valo

Sovittimessa saattaa olla laitevika. Tilaa uusi sovitin verkon Xbox-huoltokeskuksesta.

Huomautus Toiminto saattaa vaatia tuotteen rekisteröinnin.

Langaton sovitin toimii joissakin USB-porteissa, mutta ei kaikissa

Testaa USB-portit. Toimi näin:

1. Testaa langatonta verkkosovitinta kaikissa Xbox 360 -konsolin USB-porteissa.
  2. Jos sovitin toimii yhdessä USB-portissa, mutta ei toisessa, kokeile yhdistää jokin toinen lisävaruste siihen USB-porttiin, jossa sovitin ei toiminut.
  3. Jos mikään lisävaruste ei toimi kyseisessä USB-portissa, konsoli on ehkä korjattava. Lähetä korjauspyyntö verkossa.

En tiedä langattoman verkkoni salasanaa