Xbox 360:n 8tracks-sovelluksen ohje

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos 8tracks-sovellus ei toimi konsolilla sujuvasti, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Katso Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Xbox 360:n ääniongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänenlaatu on huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat.

8tracks-sovellus ei vastaa

Jos 8tracks-sovellus ei vastaa, poista sovellus ja asenna se uudelleen. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Valitse Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse kaikki 8tracks-sovellukseen viittaavat kohteet.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Palaa Xboxin käyttöliittymään.
  8. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  9. Selaa tai hae 8tracks-sovellus ja valitse se.
  10. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Download (Vahvista lataus).

Jos sovellus ei vieläkään vastaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Virhesanomat

Voit saada seuraavan virhesanoman yrittäessäsi käyttää 8tracks-sovellusta:

Sorry, the 8tracks server isn't available right now. (8tracks-palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä.) Please select the retry button below or try again later. (Yritä uudelleen alla olevalla painikkeella tai yritä myöhemmin uudelleen.) For more information, go to www.xbox.com/status. (Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/status.)

Yritä ratkaista ongelma seuraavalla tavalla:

• Tarkista palvelun tilan sivulla, ettei Xbox Live -palvelussa tai 8tracks-sovelluksessa ole ongelmia.
  • Jos ilmoitettuja ongelmia ei ole ja saat tämän virhesanoman uudelleen käynnistäessäsi 8tracks-sovelluksen tai yrittäessäsi käyttää sen sisältöä, odota noin minuutti ja yritä sovelluksen käynnistämistä uudelleen.
  • Jos virhe toistuu, poista 8tracks-sovellus ja asenna se uudelleen.

Jos virhe toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.