8tracks-sovelluksen määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä

Yleiskuvaus

8tracks-sovelluksella voit nauttia rajattomasta 8tracks-kanavien tarjonnasta sekä yksinoikeudellisesta sisällöstä suorana tai tallenteina Xbox Liven ja Xbox 360 -konsolin kautta. Kuuntele eri puolilla maailmaa olevien ihmisten toimittamia miljoonia kappaleita ja soittolistoja.

Tällä sivulla

Sovelluksen vaatimukset

8tracks-sovelluksen käyttö konsolissasi edellyttää, että

• olet kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • käytettävissäsi on vähintään 125 megatavua (Mt) vapaata tilaa.

8tracks-sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  3. Etsi 8tracks.
  4. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla 8tracks. Latauduttuaan sovellus käynnistyy automaattisesti, ja voit selata saatavilla olevaa sisältöä sekä katsella sen tietoja.

Käynnistä 8tracks-sovellus myöhemmin siirtymällä Music (Musiikki) -osioon ja valitsemalla My Music Apps (Omat musiikkisovellukset) ja sitten 8tracks.

8tracksin kuunteleminen

Voit kuunnella 8tracksia siirtymällä Music (Musiikki) -osioon ja valitsemalla My Music Apps (Omat musiikkisovellukset) ja sitten 8tracks.

• Etusivu-kohdassa voit selata sisältöä käyttämällä luokkasuodattimia, joihin kuuluvat muun muassa STAFF PICKS (Henkilökunnan valinnat), FEATURED (Suositellut), NEWEST (Uusimmat) ja TRENDING (Suositut).
  • Jos haluat kokeilla muita selausvaihtoehtoja, valitse Search and explore (Hae ja tutustu).
  • Valitse jotain kuunneltavaa ja valitse sitten Play (Toista). (Sinun ei tarvitse kirjautua sisään 8tracks-sisällön toistamista varten, mutta katso kuitenkin profiilin luonnin ja sisäänkirjautumisen edut seuraavasta osiosta.)

8tracks-profiilin luominen

Sinun ei tarvitse luoda profiilia tai kirjautua sisään 8tracksin käyttöä varten. Luomalla 8tracks-profiilin voit kuitenkin tallentaa suosikkimiksauksesi, seurata mahtavia tiskijukkia ja jatkaa kaikissa laitteissa siitä, mihin jäit.

Voit luoda profiilin seuraavasti:

1. Siirry sisäänkirjautumisnäyttöön valitsemalta Profile (Profiili) -kohdasta Sign up now (Rekisteröidy nyt) tai LOG IN (Kirjaudu sisään).
  1. Näet kirjautumisnäytössä koodin. Anna tämä koodi 8tracks-sivustossa aktivoidaksesi Xbox 360 -konsolin 8tracks-laitteena.
  1. Siirry tietokoneen tai muun Internetiä käyttävän laitteen selaimella osoitteeseen 8tracks.com/xbox ja kirjaudu sisään tai luo uusi tili.
  1. Kun olet kirjautunut sisään tai luonut uuden tilin, anna Xboxin näytössä oleva koodi ja liitä profiilisi 8tracks-tiliisi.
  1. Koodin vahvistamisen jälkeen näet sivustossa ja Xboxin näytössä Success! (Onnistui!) -viestin.

Pelaajatunnuksen linkityksen poistaminen 8tracks-sovelluksesta

Jos haluat joskus poistaa pelaajatunnuksen linkityksen 8tracks-tilistä, voit tehdä sen seuraavasti:

1. Siirry konsolissa olevassa 8tracks-sovelluksessa Profile (Profiili) -kohtaan ja valitse LOG OUT (Kirjaudu ulos).
  1. Sinua pyydetään vahvistamaan, että haluat poistaa pelaajatunnuksen linkityksen 8tracks-tilistä. Valitse Continue (Jatka).

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Jos käytät perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä sisältöjä Xbox Liven kautta voi konsolilla katsoa, 8tracks-sovellus noudattaa näitä asetuksia. Jos esimerkiksi rajoitat aikuisille tarkoitetun sisällön katsomista lapsilukkoasetuksilla, kyseinen sisältö merkitään 8tracks-sovelluksessa "estetyn videon" kuvakkeella. Rajoitetun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen.