Xbox 360:n Xbox Live -sovellusten ohje

Tällä sivulla

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos Xbox Live -sovellus ei toimi konsolilla sujuvasti, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Katso Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänen- tai kuvanlaatu on huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -konsoli: ääni- ja videotuki.

Jos sovellus ei vastaa

Jos Xbox Live -sovellus ei vastaa, poista se ja asenna se uudelleen. Toimi näin:

1. Siirry Xboxin käyttöliittymässä settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Etsi ja korosta sovellus. Avaa Game Options (Peliasetukset) painamalla Y-painiketta .
  6. Valitse Delete (Poista) ja vahvista, että haluat poistaa kaikki sovellukseen liittyvät kohteet.
  7. Palaa käyttöliittymään.
  8. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  9. Selaa tai hae sovellus ja valitse se.
  10. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Download (Lataa) ja sitten Confirm Purchase (Vahvista ostos).

Jos saat virheilmoituksen

Jos saat virheilmoituksen käyttäessäsi sovellusta, kyseessä saattaa olla vain tilapäinen ongelma. Kokeile seuraavaa:

• Tarkista sovelluksen tila.
  • Jos sovellus toimii, odota noin minuutti ja yritä sitten käyttää sovellusta uudelleen.

Mikäli ongelma ei korjaudu näillä ohjeilla, etsi sovelluskohtaisia tietoja ohjeaiheesta Xbox 360 -sovellusten tuki.

Windows 8 -tietokoneen Xbox-sovellusten vianmääritys

Lisätietoja yleisten ongelmien vianmäärityksestä on ohjeaiheessa Windows 8 -tietokoneen Xbox-sovelluksissa ilmenevien virheiden korjaaminen.

SmartGlassin vianmääritys

SmartGlassin avulla voit yhdistää tietokoneesi ja mobiililaitteesi Xbox-konsoliisi. Jos sinulla on ongelmia SmartGlassin käytössä, perehdy yleisten yhteys- ja suorituskykyongelmien vianmääritykseen, muun muassa kannettavien laitteiden ongelmiin, ohjeaiheessa SmartGlassin yhteys- ja suorituskykyongelmien korjaaminen mobiililaitteissa.