Xbox Live -sovelluksen määrittäminen

Jotta voit käyttää Xbox Live -sovellusta konsolilla, tarvitset seuraavaa:

• sinun on oltava kirjautunut Xbox Live -tiliin.
    Huomautus Tarvitset (maksullisen) Gold-jäsenyyden tiettyjen sisältöjen ja ominaisuuksien käyttämiseen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live Gold -muutosten usein kysytyt kysymykset.
  • Xbox 360 -konsoli tai liitetty tallennuslaite, jossa on vähintään 75 megatavua (MT) vapaata tallennustilaa

Xbox Live -sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsoliin Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  3. Selaa ja valitse haluamasi sovellus. Sovellus latautuu ja käynnistyy automaattisesti.

Voit käynnistää Xbox Live -sovelluksen myöhemmin siirtymällä Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitsemalla sovelluksen.

Esiintyykö ongelmia yhä?

Jos näistä ohjeista ei ole apua, sovellusta varten saatetaan vaatia yksityiskohtaisempia asennusohjeita. Lisätietoja saat hakemalla kyseisen sovelluksen Apps (Sovellukset) -kohdasta.