Xbox Live -sovellusten määrittäminen ja vianmääritys

Haluatko kokeilla uusia pelejä Xbox-konsolissa? Tai katsoa elokuvia, käyttää Internetiä tai pitää yhteyttä ystäviin? Lue, miten voit etsiä ja ladata sovelluksia, joilla voit tehdä kaikkea tätä Xbox 360:ssä. Lue myös ohjeet Xbox Live -sovellusten vianmääritykseen konsolissa, tietokoneessa tai kannettavassa laitteessa.

Sovellusten etsiminen ja lataaminen Xbox-konsolissa

Xbox-sovellusten etsiminen

Valittavanasi on kymmeniä sovelluksia, jotka voit ladata Xbox-konsoliin. Jotkin sovellukset edellyttävät Xbox Live Gold -jäsenyyttä maksullisten sisältöjen tai ominaisuuksien käyttämiseen, mutta monet toimivat maksuttomalla Xbox Live -jäsenyydellä. Useimpien sovellusten asennus kestää vain muutaman minuutin. Valittavanasi on sovelluksia, jotka liittyvät musiikkiin, peleihin, elokuviin ja TV-ohjelmiin, kuntoiluun, urheiluun ja moneen muuhun aiheeseen.

Huomautus Jotkin sovellukset edellyttävät kyseisen sovelluksen palvelun lisätilausta.

picture

Xbox Live -sovellusten vianmääritys Xbox 360:ssa

Tietoja Xbox 360 -konsolin Xbox Live -sovellusten ongelmien ratkaisemisesta.

Windows 8 -tietokoneen Xbox-sovellusten vianmääritys

Onko sinulla ongelmia Xbox-sovelluksen käytössä Windows 8 -tietokoneessa? Lisätietoja yleisten ongelmien vianmäärityksestä ja ratkaisemisesta.

picture

SmartGlass yhdistää tietokoneen Xbox-konsoliisi. Jos sinulla on SmartGlassiin liittyvä ongelma, lue ohjeet yleisten yhteys- ja suorituskykyongelmien vianmääritykseen.

SmartGlassin yhteys- ja suorituskykyongelmien korjaaminen mobiililaitteissa

SmartGlass yhdistää myös mobiililaitteesi Xbox-konsoliisi. Lue tietoja SmartGlassin yleisten yhteys- ja suorituskykyongelmien vianmäärityksestä kannettavissa laitteissa.