Elokuvat ja tv-ohjelmat -sisällön ostaminen tai vuokraaminen Xbox 360 -konsolissa

Ota selvää, kuinka voit ostaa ja vuokrata Elokuvat ja tv-ohjelmat -sisältöä Xbox 360 -konsolissa.

Jos sinulla on ongelmia Elokuvat ja tv-ohjelmat -videoiden katselussa, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksen vianmääritys.

Huomautus Jos haluat ostaa tai vuokrata videoita Xbox 360:llä,

• sinun on muodostettava Internet-laajakaistayhteys (kaapeli-, DSL- tai lähiverkkoyhteys) Xbox Liveen.
  • Varmista, että Microsoft-tilisi laskutus- ja maksutapatietosi ovat ajan tasalla.

Tällä sivulla

Elokuvan ostaminen tai vuokraaminen Xbox 360 -konsolin kautta

1. Paina ohjaimen opaspainiketta ja valitse sitten Xbox-käyttöliittymä.
  2. Valitse tv & movies (Televisio ja elokuvat) ja sitten Elokuvat ja tv-ohjelmat.
  3. Valitse elokuvat.
  4. Voit selata saatavilla olevia nimikkeitä valitsemalla jonkin annetuista vaihtoehdoista. Valitse esimerkiksi Featured (Suositellut).
  5. Selaa nimikkeitä ja valitse sitten katsottava elokuva.
  6. Jos haluat katsoa elokuvan, valitse Rent (Vuokraa) tai Buy (Osta).

Lisätietoja elokuvien vuokraamisesta Xbox 360 -konsolin kautta

Kun vuokraat elokuvan Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksessa, se on katsottavissa 14 päivän ajan. Tämä 14 päivän aika alkaa ostohetkestä. Kun aloitat elokuvan toiston, alkaa käydä myös toinen kello: sinulla on 24 tuntia aikaa katsoa elokuva niin monta kertaa kuin haluat.

Jos esimerkiksi vuokraat elokuvan 1. toukokuuta klo 15 ja aloitat sen katselemisen 5. toukokuuta klo 20, vuokra-aika päättyy 6. toukokuuta klo 20.

Huomautus Toisin kuin ostettava elokuva, sinun on katsottava vuokraelokuva sillä laitteella, jolla vuokrasit sen (esimerkiksi Xbox 360 -konsolilla, tietokoneella tai Windows Phone -puhelimella).

TV-ohjelman ostaminen tai vuokraaminen Xbox 360 -konsolin kautta

1. Paina ohjaimen opaspainiketta ja valitse sitten Xbox-käyttöliittymä.
  2. Valitse tv & movies (Televisio ja elokuvat) ja sitten Elokuvat ja tv-ohjelmat.
  3. Valitse TV.
  4. Voit selata saatavilla olevia nimikkeitä valitsemalla jonkin annetuista vaihtoehdoista. Valitse esimerkiksi New Releases (Uudet julkaisut).
  5. Selaa nimikkeitä ja valitse sitten katsottava sisältö.
  6. Valitse ostovaihtoehto, kuten Buy Season Pass (Osta kausikortti). Valitse See all episodes (Katso kaikki jaksot), jos haluat tarkastella ja ostaa yksittäisiä jaksoja.

Maksuttomien televisio-ohjelmien katseleminen Xbox 360 -konsolilla

Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellus tarjoaa kattavan valikoiman uusimpia maksuttomia televisio-ohjelmia. Voit valita maksutonta katsottavaa 100 ohjelman joukosta.

1. Paina ohjaimen opaspainiketta ja valitse sitten Xbox-käyttöliittymä.
  2. Valitse tv & movies (Televisio ja elokuvat) ja sitten Elokuvat ja tv-ohjelmat.
  3. Valitse TV.
  4. Valitse Maksuton TV.
  5. Selaa nimikkeitä ja valitse sitten katsottava sisältö.
  6. Jos haluat katsoa videon, valitse Purchase (Osta).

Teräväpiirtoisten TV-ohjelmien ja elokuvien katsominen Xbox 360:llä

Voit ladata ja toistaa teräväpiirtoelokuvia ja -videoita suoraan Xbox 360 -konsolista teräväpiirtotelevisioon HDMI-kaapelin, Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapelin tai Xbox 360 VGA HD AV -kaapelin kautta. Täysi 1080p:n tarkkuus edellyttää 1080p-tarkkuuden teräväpiirtotelevisiota, joka tukee HDCP:tä, sekä HDMI-kaapelia tai Xbox 360 VGA HD AV -kaapelia.

Jos kotiverkkosi on riittävän nopea, voit myös suoratoistaa videoita. Xbox 360 -konsolin HDMI-liitännän tai Xbox 360 VGA HD AV -kaapelin avulla voit katsoa jopa 1080p-tarkkuuden elokuvia. Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapelin kautta katsottaessa paras mahdollinen tarkkuus on 720p tai 1080i.

Voit lisäksi katsoa tavallisen tarkkuuden (480p) elokuvia useimmilla televisioilla seuraavien liitäntöjen ja kaapeleiden avulla: Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapeli, Xbox 360 VGA HD AV -kaapeli, Xbox 360 AV-komposiittikaapeli tai Xbox 360 S-Video AV -kaapeli. Käytettävä kaapeli riippuu televisiosi AV-tuloliitännästä.

Videoiden suoratoisto ja lataaminen Xbox 360:llä

Kun ostat tai vuokraat videon Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksessa, voit valita, haluatko suoratoistaa vai ladata sen.

Katso heti suoratoistamalla

Suoratoisto on hyvä vaihtoehto, jos verkkosi ja Internet-yhteytesi on nopea ja haluat katsoa videon heti. Kaikki Internet-yhteydet tukevat elokuvan lataamista, mutta videoiden suoratoistamiseen Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksella vaatii vähintään laajakaistayhteyttä (kaapeli-, DSL- tai lähiverkkoyhteyttä).

Huomautus Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellus suorittaa yhteystestin, ennen kuin se yrittää suoratoistaa videon. Tällä tarkistetaan, riittääkö yhteytesi videon suoratoistoon. Koska verkkojen nopeudet vaihtelevat kuormituksen (mukaan lukien taustalataukset) mukaan, Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellus suorittaa tämän testin jokaisen suoratoiston yhteydessä.

Jos verkkosi nopeus ei riitä videon suoratoistamiseen, Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellus ilmoittaa sinulle tästä, ennen kuin vahvistat maksun. Jos verkkosi on liian hidas teräväpiirtoelokuvan suoratoistamiseen, voit mahdollisesti joko suoratoistaa tavallisen tarkkuuden version tai ladata elokuvan suoratoistamisen sijaan.

Lataa myöhempää katsomista varten

Lataaminen on hyvä ratkaisu, jos Internet-yhteytesi on laajakaistaa hitaampi, jos haluat parhaan mahdollisen kuvanlaadun alusta loppuun tai jos tietokoneesi tai laitteesi on offline-tilassa, kun haluat katsoa videon.

Latausnopeudet vaihtelevat alueen, Internet-palveluntarjoajan ja yksittäisen verkon mukaan riippumatta siitä, onko käytössä langallinen vai langaton verkko. Parhaan latausnopeuden Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksessa saat langallisella laajakaistayhteydellä.