Channel 9 -sovelluksen ongelmien vianmääritys

Yleiskuvaus

Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka voit ratkaista Xbox 360 -konsolin Channel 9-sovelluksen ongelmia.

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos Channel 9 -sovellus ei toimi konsolilla sujuvasti, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Perehdy Xbox Liven hitausongelman ratkaisuun.

Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänen- tai kuvanlaatu on huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat.

Channel 9 ei vastaa

Jos Channel 9 -sovellus ei vastaa, poista se ja asenna se uudelleen. Toimi näin:

1. Valitse Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite (todennäköisimmin Xbox 360 -kiintolevy).
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse kaikki Channel 9:ään viittaavat kohteet.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Palaa Xboxin käyttöliittymään.
  8. Siirry Browse Apps (Selaa sovelluksia) -kohtaan ja valitse Channel 9.
  9. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Download (Vahvista lataus).

Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Virhesanomat

Voit saada seuraavia virhesanomia yrittäessäsi käyttää Channel 9 -sovellusta.

Sovellusvirheet

• Sorry, the Channel 9 server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. Channel 9 -palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä. Yritä uudelleen alla olevalla painikkeella tai yritä myöhemmin uudelleen. Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/status.)
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit. (Sovelluksessa tapahtui odottamaton virhe ja se suljetaan.)
  • Sorry, the Channel 9 server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status. (Channel 9 -palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä. Yritä uudelleen alla olevalla painikkeella tai yritä myöhemmin uudelleen. Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/status.)
  • Channel 9 Server unavailable. (Channel 9 -palvelin ei ole käytettävissä.)
  • A server or network error has occurred. Please try again later. (Tapahtui palvelin- tai verkkovirhe. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • An unknown error has occurred. (Tapahtui tuntematon virhe.)
  • An internal error has occurred. (Tapahtui sisäinen virhe.)
  1. Siirry Xbox Liven tilasivulle ja tarkista, onko palvelussa ilmoitettuja ongelmia.
  2. Jos ilmoitettuja ongelmia ei ole ja saat jonkin näistä virheistä käynnistäessäsi Channel 9 -sovelluksen tai yrittäessäsi käyttää sen sisältöä, odota noin minuutti ja yritä sovelluksen käynnistämistä uudelleen.
  3. Jos virhe toistuu, poista Channel 9 -sovellus ja asenna se uudelleen.
  4. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Saatavuusvirheet

• The video cannot be played at this time. (Videota ei voi juuri nyt toistaa.)
  • A missing data error has occurred. (Tapahtui puuttuviin tietoihin liittyvä virhe.)
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available. (Valitettavasti haluamasi video ei enää ole saatavissa.)
  1. Jos saat jonkin näistä virheistä, odota noin minuutti ja yritä ohjelman käyttämistä uudelleen.
  2. Jos saat saman virheen uudelleen, valitse toinen katseltava ohjelma.

Voit ilmoittaa Channel 9:lle sisältövirheestä osoitteessa http://channel9.msdn.com/contactus.