Channel 9 -sovelluksen asentaminen ja katseleminen

Tällä sivulla

Sovelluksen vaatimukset

Channel 9 -sovelluksen käyttämiseen tarvitset:

• olet kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • käytettävissäsi on vähintään 125 megatavua (Mt) vapaata tilaa.

Channel 9 -sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  3. Etsi Channel 9 selaamalla.
  4. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Channel 9. Lataamisen jälkeen voit selata sovelluksen valikoimaa sekä katsella tietoja saatavilla olevasta sisällöstä.

Käynnistä Channel 9 -sovellus myöhemmin valitsemalla apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja Channel 9.

Channel 9:n katseleminen

1. Valitse apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja sitten Channel 9.
  2. Featured (Esittelyssä) -osion Most Viewed (Katsotuimmat) -kohdassa näet suosituimmat ohjelmat. Uusin sovellukseen lisätty sisältö on Fresh (Tuoreet) -kohdassa.
  1. Lisää sisältöä on kohdissa Shows (Ohjelmat), Series (Sarjat) tai Events (Tapahtumat). Voit hakea ohjelmia nimen perusteella Search (Haku) -osiossa.
  2. Valitse jotain katsottavaa ja sitten Play (Toista).

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Jos käytät perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Liven kautta voi konsolilla katsoa, Channel 9 -sovellus noudattaa näitä asetuksia. Jos esimerkiksi rajoitat tietyn tyyppisten TV-ohjelmien katsomista lapsilukkoasetuksilla, nämä ohjelmat on merkitty Channel 9 -sovelluksessa ”estetyn videon” kuvakkeella. Rajoitetun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen.