Xbox 360:n Crunchyroll-sovelluksen vianmääritys

Yleiskuvaus

Lue lisätietoja Xbox 360:n Crunchyroll-sovellukseen liittyvien ongelmien vianmäärityksestä.

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos Crunchyroll-sisällön toisto ei tapahdu sujuvasti, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Katso Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Xbox 360:n ääni- ja kuvaongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänen- tai kuvanlaatu on huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat.

Crunchyroll-sovellus ei vastaa

Jos Crunchyroll-sovellus ei reagoi, poista se ja asenna se uudelleen. Toimi näin:

1. Valitse Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse kaikki Crunchyroll-sovellukseen viittaavat kohteet.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Siirry Xboxin käyttöliittymässä Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  8. Selaa tai hae Crunchyroll ja valitse se.
  9. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Download (Vahvista lataus).

Jos sama virhe toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Virhesanomat

Voit saada seuraavia virhesanomia yrittäessäsi käyttää Crunchyroll-sovellusta.

• Yhteysvirheet
    • Sorry, the Crunchyroll server failed to respond. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status. Crunchyroll-palvelin ei vastaa. Yritä uudelleen alla olevalla painikkeella tai yritä myöhemmin uudelleen. Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/status.)
    • The Crunchyroll server is not available at this time. (Crunchyroll-palvelin ei ole käytettävissä tällä hetkellä.)

Jos saat jonkin näistä virhesanomista, siirry palvelun tilan sivulle ja varmista, että Xbox Live -palvelun tai Crunchyroll-sovelluksen toiminnassa ei ole ongelmia.

Jos Xbox Livessä ei ole ongelmaa ja saat jonkin näistä virhesanomista yrittäessäsi käynnistää Crunchyroll-sovelluksen, odota noin minuutti ja yritä käynnistää sovellus uudelleen. Jos saat jonkin näistä sanomista sovelluksen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, kokeile sovelluksen poistamista ja asentamista uudelleen.

Jos saat edelleen jonkin näistä virhesanomista, yritä yhteysnopeuden parantamista Xbox Liven hitausongelman ratkaisun avulla.

Jos mikään näistä ratkaisuista ei toimi, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

• Tilivirheet
    • You must be a Premium member to use this app.
      Please visit www.crunchyroll.com/xbox to start your free trial. (Tämän sovelluksen käyttäminen edellyttää Premium-jäsenyyttä. Aloita ilmainen kokeilu osoitteessa www.crunchyroll.com/xbox.)
    • {0} or All-Access membership is required for this content (Tämä sisältö edellyttää {0} tai All-Access-jäsenyyttä)

Jos saat jommankumman näistä virhesanomista, Crunchyroll-tilin kanssa on ongelma. Crunchyroll tarjoaa kolme erilaista maksullista tiliä:

• Anime Premium = vain anime
    • Drama Premium = vain draama
    • All-Access = sekä anime että draama

Maksullisesta tilistä riippuu, mitä sisältöä käyttäjä voi katsella Crunchyroll-sovelluksella. Jos käyttäjällä ei vielä ole tilausta, hänen on hankittava jokin niistä osoitteessa crunchyroll.com/xbox.

Crunchyroll-tilin käyttötukea saat ottamalla yhteyttä Crunchyrolliin yhteydenottosivun kautta.

• Sovellusvirheet
    • You have no recently watched items. (Sinulla ei ole viimeksi katsottuja kohteita.)

Huomautus Viimeksi katsotun sisällön tulisi näkyä, kun valitset History (Historia) -ruudun Queue (Jono) -osiossa.

• You have no items in your queue. (Jonossasi ei ole kohteita.) Browse and add shows that interest you to keep track. (Pidä kirjaa kiinnostavista ohjelmista lisäämällä niitä jonoon.)

Huomautus Kun valitset katsottavan sisällön, voit lisätä sen sisältöjonoon käyttämällä Add to Queue (Lisää jonoon) -ruutua.

Jos katseluhistoriaasi ei näytetä tai et näe jonoon lisäämääsi sisältöä My Queue (Oma jono) -kohdassa, ilmoita virheestä Crunchyrollille sen yhteydenottosivun kautta.

• Saatavuusvirheet
    • Sorry, there are no results matching the selected series/season combination. (Valittu sarjan ja tuotantokauden yhdistelmä ei tuottanut tuloksia.)
    • Sorry, no items were found. (Kohteita ei löytynyt.)
    • Sorry, this video is currently unavailable. (Tätä videota ei ole juuri nyt saatavilla.) Please contact us at support@crunchyroll.com for more information. (Tätä videota ei ole juuri nyt saatavilla. Saat lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa support@crunchyroll.com.)
    • We’re sorry. We couldn’t find any item matching this search. Please try something else. (Emme löytäneet tätä hakua vastaavia kohteita. Yritä jotain muuta.)
    • Sorry, could not find any related series for this show. (Tähän ohjelmaan liittyviä sarjoja ei löytynyt.)
    • There are no results matching the selected filter. Please modify your criteria to see results. (Valittu suodatin ei tuottanut tuloksia. Yritä muokata hakuehtoja tulosten saamiseksi.)
    • This video has not been released yet. It will be available for Premium Members in {0}. (Tätä videota ei ole vielä julkaistu. Se tulee Premium-jäsenten saataville {0}.)
    • Sorry, the video you're interested in is no longer available. (Haluamasi kohde ei enää ole saatavissa.)

Jos saat jonkin näistä virhesanomista, palaa sovelluksen edelliseen valikkoon ja valitse toinen katsottava sisältö. Voit ilmoittaa Crunchyrollille näistä virheistä Crunchyrollin yhteydenottosivun kautta.