Xbox 360:n Crunchyroll-sovelluksen määrittäminen

Tietoja Crunchyrollista

Crunchyroll-sovelluksella voit katsoa animea ja korealaisia TV-draamoja Xbox 360 -konsolilla.

Ratkaisut

Sovelluksen vaatimukset

Jotta voit käyttää Crunchyroll-sovellusta, tarvitset seuraavat:

• olet kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • vähintään 71 megatavua (Mt) vapaata tallennustilaa
  • Crunchyroll-tili.

Crunchyroll-sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  3. Selaa tai hae Crunchyroll.
  4. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Crunchyroll.
  5. Latauduttuaan sovellus käynnistyy automaattisesti, ja voit selata sen valikoimaa sekä katsella tietoja saatavilla olevasta sisällöstä.

Käynnistä Crunchyroll-sovellus myöhemmin siirtymällä Video-osioon ja valitsemalla My Video Apps (Omat videosovellukset) ja sitten Crunchyroll.

Xbox 360 -konsolin liittäminen Crunchyroll-tiliin ja liitoksen poistaminen

Konsolin liittäminen Crunchyroll-tiliin

Kun käynnistät Crunchyroll-sovelluksen, sinua pyydetään kirjautumaan sisään. Siihen tarvitset Crunchyroll-tilin. Crunchyroll tarjoaa kolme eritasoista maksullista tiliä:

• Anime Premium. Käytä Crunchyroll-sovellusta animen katseluun.
  • Drama Premium. Käytä Crunchyroll-sovellusta korealaisten TV-draamojen katseluun.
  • All-Access. Käytä Crunchyroll-sovellusta animen ja korealaisten TV-draamojen katseluun.

Crunchyroll-tilin käyttötukea saat ottamalla yhteyttä Crunchyrolliin yhteydenottosivun kautta.

Voit kirjautua sisään Crunchyroll-sovelluksen käynnistämisen jälkeen seuraavasti:

1. Valitse Welcome to Crunchyroll (Tervetuloa Crunchyrolliin) -näytössä Log in (Kirjaudu sisään).
  2. Kirjoita Crunchyroll-tilisi sähköpostiosoite (tai käyttäjänimi) ja salasana Email or Username (Sähköpostiosoite tai käyttäjänimi)- ja Password (Salasana) -kenttiin.
  3. Valitse Log in (Kirjaudu sisään).

Kun olet kirjautunut sisään Crunchyroll-tiliisi, sinua ei pyydetä kirjautumaan uudelleen, jos et kirjaudu ulos Crunchyroll-sovelluksesta Xbox 360 -konsolissa.

Konsolin ja Crunchyroll-tilin liitoksen poistaminen

1. Valitse Crunchyroll-sovelluksen Settings (Asetukset) -osiossa Account info (Tilitiedot).
  2. Valitse Log out (Kirjaudu ulos).

Crunchyroll-tilin hallinta

Crunchyroll-tilin käyttötukea saat ottamalla yhteyttä Crunchyrolliin yhteydenottosivun kautta.

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Jos käytät perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä jaat Xbox Liven kautta, Crunchyroll-sovellus noudattaa näitä asetuksia. Jos esimerkiksi rajoitat tietyn tyyppisten TV-ohjelmien katsomista lapsilukkoasetuksilla, nämä ohjelmat on merkitty Crunchyroll-sovelluksessa ”estetyn sisällön” kuvakkeella. Lukitun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen.