Xbox 360:n Dailymotion-sovelluksen vianmääritys

Ratkaisut

Voit ratkaista Dailymotion-ongelmia seuraavien tietojen avulla.

Dailymotion-videoiden toisto ei tapahdu sujuvasti

Jos Dailymotion-videoiden toisto ei tapahdu konsolilla sujuvasti, kokeile seuraavaa:

Dailymotion-sovellus ei vastaa

Jos Dailymotion-sovellus ei reagoi, poista se ja asenna se uudelleen. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Siirry konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite (todennäköisimmin Hard Drive eli kiintolevy).
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse kaikki Dailymotion-sovellukseen viittaavat kohteet.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Palaa Xbox-käyttöliittymään.
  8. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  9. Etsi Dailymotion.
  10. Lataa sovellus valitsemalla Dailymotion.

Pyydä tukea

Sekä Dailymotion että Microsoft tarjoavat tukea Dailymotion-sovelluksen käyttöön Xbox Livessä. Seuraavassa selvitetään, mitä aihealueita kunkin yhtiön tuki kattaa:

Dailymotion-tuki

Dailymotion-sovelluksen usein kysytyissä kysymyksissä on seuraaviin aiheisiin liittyviä kysymyksiä:

• Dailymotion-sovelluksen ohjelmointiin ja jonoon liittyvät asiat
  • Dailymotion-tilin hallinta

Xbox-tuki

Xbox-tuki auttaa seuraavissa aiheissa:

• Dailymotion-sovelluksen käyttäminen
  • Xbox Live -tilin asetukset
  • Xbox Liven laskutus ja palvelut

Tietoja lapsilukosta

Xbox 360:lle määritetyt lapsilukkoasetukset eivät koske kaikkea Dailymotion-sisältöä. Kun käynnistät Dailymotion-sovelluksen ensimmäistä kertaa, näkyviin tulee seuraava sanoma:

Xbox 360 content controls may not apply to some content on Dailymotion (Xbox 360:n sisältöohjausobjektit eivät ehkä koske kaikkea sisältöä Dailymotion-sovelluksessa).

Dailymotion enables access to content that is not appropriate for children or teens (Dailymotion-sovelluksen kautta voi päästä käyttämään sisältöä, joka ei sovellu alaikäisille).

Kun tämä sanoma tulee näkyviin, voit valita Accept (Hyväksy) tai Refuse (Hylkää). Jos valitset Refuse (Hylkää), sovellus ei käynnisty, ja palaat My Apps (Omat Sovellukset) -sivulle.