Dailymotion-sovelluksen asentaminen

Katso Dailymotion-videoita konsolillasi

picture

Voit katsoa Dailymotion-videoita Xbox 360 -konsolillasi käyttämällä Dailymotion-sovellusta. Dailymotion sisältää kaikkea kiertävistä nettivideoista musiikkivideoihin ja televisio-ohjelmiin.

Dailymotion-sovelluksen käyttämistä varten sinulla on oltava seuraavat:

• Xbox Live Gold -jäsenyys.
  • Vähintään 83 megatavua (Mt) vapaata tilaa.

Dailymotion-sovelluksen asentaminen

1. Kirjaudu sisään konsolillasi käyttäen Xbox Live -pelaajatunnusta.
  2. Siirry Xbox-käyttöliittymässä Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  3. Etsi Dailymotion.
  4. Lataa sovellus valitsemalla Dailymotion. Valitse Free Download (Ilmainen lataus) ja valitse sitten Confirm Download (Vahvista lataus).

Nyt voit katsoa Dailymotion-videoita Xbox 360 -konsolillasi. Myöhemmin voit käynnistää Dailymotion-sovelluksen siirtymällä kohtaan Video, My Video Apps (Video, Omat videosovellukset) ja valitsemalla sitten Dailymotion.