Dailymotion-sovelluksen määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä

Yleiskuvaus

Voit katsoa Dailymotion-videoita Xbox 360 -konsolillasi käyttämällä Dailymotion-sovellusta. Dailymotion sisältää kaikkea kiertävistä nettivideoista musiikkivideoihin ja televisio-ohjelmiin.

Ratkaisu

Sovelluksen vaatimukset

Dailymotion-sovelluksen käyttämistä varten sinulla on oltava seuraavat:

• olet kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • vähintään 83 megatavua (Mt) vapaata tilaa.

Dailymotion-sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  3. Etsi Dailymotion.
  4. Valitse Dailymotion ja sitten Download (Lataa).
  5. Valitse Confirm Purchase (Vahvista osto).

Käynnistä Dailymotion-sovellus myöhemmin valitsemalla Apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja Dailymotion.

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Jos käytät perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Liven kautta voi konsolilla katsoa, Dailymotion-sovellus noudattaa kyseisiä asetuksia. Jos esimerkiksi rajoitat tietyn tyyppisten TV-ohjelmien katsomista lapsilukkoasetuksilla, nämä ohjelmat on merkitty Dailymotion-sovelluksessa ”estetyn sisällön” kuvakkeella. Rajoitetun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen.