Xbox 360:n Eurosport Player -sovelluksen vianmääritys

Tällä sivulla

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos Eurosport Player -sovellus ei toimi konsolilla sujuvasti, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Perehdy Xbox Liven hitausongelman ratkaisuun.

Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänen- tai kuvanlaatu on huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat.

Eurosport Player -sovellus ei vastaa

Jos Eurosport Player -sovellus ei reagoi, poista se ja asenna se uudelleen. Toimi näin:

1. Valitse Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse kaikki Eurosport Player -sovellukseen viittaavat kohteet.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Palaa Xboxin käyttöliittymään.
  8. Siirry Browse Apps (Selaa sovelluksia) -kohtaan ja valitse Eurosport Player.
  9. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Download (Vahvista lataus).

Jos sovellus ei vieläkään vastaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Virhesanomat

Voit saada seuraavia virhesanomia käyttäessäsi Eurosport Player -sovellusta.

Saatavuusvirheet

• Sorry, Eurosport Player isn't available right now. (Eurosport Player ei ole juuri nyt käytettävissä.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.) For more information, go to www.xbox.com/status (Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/status)
  • Service unavailable (Palvelu ei ole käytettävissä)
  • An error occurred, please try again later. (Tapahtui virhe. Yritä uudestaan myöhemmin.)

Yritä ratkaista virheet seuraavien ratkaisujen avulla:

• Tarkista palvelun tilan sivulla, ettei Xbox Live -palvelussa tai Eurosport Player -sovelluksessa ole ongelmia.
  • Jos ongelmia ei ole ja saat virhesanoman uudelleen käynnistäessäsi Eurosport Player -sovelluksen tai yrittäessäsi käyttää sen sisältöä, odota noin minuutti ja yritä sovelluksen käynnistämistä uudelleen.
  • Jos virhe toistuu, poista Eurosport Player -sovellus ja asenna se uudelleen edellä kuvattujen vaiheiden mukaisesti.

Jos virhe toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Huomautus Eurosport Player on vastuussa kaikista Eurosport Player -sovelluksen sisältöön liittyvistä ongelmista. Voit ottaa yhteyttä Eurosportiin sivustossa eurosportplayer.com

Data access error (Tietojenkäyttövirhe)

Failed data access. (Tietojen käyttö epäonnistui.) Please, try again. (Yritä uudelleen.)

Tämä virhe ilmenee, kun tallennus on vioittunut. Voit ratkaista ongelman poistamalla Eurosport Player -sovelluksen ja asentamalla sen uudelleen edellä kuvattujen vaiheiden mukaisesti.

Jos sama virhe toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Yleisvirhe

An error occurred, please try again or visit FAQ (Tapahtui virhe. Yritä uudestaan tai tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.)

Tämä sanoma tarkoittaa, että Eurosport Player -tilin liittämisessä Xbox-pelaajatunnukseen ilmeni virhe. Voit ratkaista ongelman kokeilemalla seuraavia ratkaisuja:

• Tarkista käyttäjänimi ja salasana ja yritä kirjautua sovellukseen uudelleen.
  • Jos saat virhesanoman edelleen yrittäessäsi kirjautua sisään, sulje sovellus. Yritä sitten käynnistää sovellus ja kirjautua sisään uudelleen.

Jos sama virhe toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.