Eurosport Player -sovelluksen määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä

Yleiskuvaus

Eurosport Player -sovelluksella voit nauttia rajattomasta Eurosport-kanavien tarjonnasta. Voit katsella yksinoikeudellista sisältöä suorana tai tallenteina Xbox 360 -konsolilla.

Ratkaisut

Sovelluksen vaatimukset

Eurosport Playerin katselun edellytykset Xbox 360 -konsolilla ovat seuraavat:

• olet kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • vapaata tallennustilaa on vähintään 125 megatavua (Mt).
  • voimassa oleva Eurosport-tili, ja tällä tilillä käyttämäsi salasana ja sähköpostiosoite.

Eurosport Player -sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  3. Etsi Eurosport Player.
  4. Valitse Eurosport Player -sovellus, niin se ladataan ja asennetaan konsoliin.
  5. Latauduttuaan sovellus käynnistyy automaattisesti, ja voit selata sen valikoimaa sekä katsella tietoja saatavilla olevasta sisällöstä.

Käynnistä Eurosport Player -sovellus myöhemmin valitsemalla TV & Movies (TV ja elokuvat), My Video Apps (Omat videosovellukset) ja sitten Eurosport Player.

Eurosport Playerin katseleminen

Kun käynnistät sovelluksen ensimmäistä kertaa, näet kolme vaihtoehtoa.

Vaihtoehto 1: Jos sinulla ei ole voimassa olevaa Eurosport Player -tiliä

Jos sinulla ei ole voimassa olevaa Eurosport Player -tiliä, valitse Subscribe (Tilaa). Sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoite, johon Eurosport voi lähettää sinulle esittelyviestin tilauksen tekemiseksi. Sähköpostiviestin lähettäjä on support-com@eurosport.com, ja viestissä on ohjeet tilauksen tekemiseen. Sinua pyydetään

• valitsemaan tarjous
  • lukemaan ja hyväksymään tarjouksen erikoisehdot
  • valitsemaan maksutapasi ja vahvistamaan tilaus
  • antamaan luottokorttitietosi suojatulla maksusivulla ja vahvistamaan maksu.

Kun maksu on vahvistettu, pääset välittömästi käyttämään Xbox 360:n Eurosport Playeria.

Vaihtoehto 2: Jos sinulla on voimassa oleva Eurosport Player -tili

Jos sinulla on voimassa oleva Eurosport-tili, valitse Log In (Kirjaudu sisään). Anna Eurosport-tiliisi liittyvä sähköpostiosoite ja salasana.

Vaihtoehto 3: Jos sinulla ei ole voimassa olevaa Eurosport Player -tiliä, mutta haluat selata Eurosport-sovellusta maksutta

Valitse Explore (Tutustu), niin voit selata sovelluksen tarjontaa maksutta. Sinua pyydetään kirjautumaan sisään tai tekemään tilaus, ennen kuin voit katsella sisältöä.

Live-osiossa voit

• katsoa mitä tahansa keskellä esittelyssä olevista suorista lähetyksistä
  • siirtyä On demand (Tallenteet) -osioon selaamaan sisältöä, joka on näytetty Live-osiossa viimeisen seitsemän päivän aikana, tai hakea ohjelman nimellä Search (Haku) -osiossa
  • valita jotain katsottavaa ja sitten Play (Toista).

Tilin hallinta

Voit hallita tiliäsi Eurosport Playerin verkkosivuston My Account (Oma tili) -kohdassa.

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Jos käytät perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Liven kautta voi katsoa, Eurosport Player -sovellus noudattaa näitä asetuksia. Jos esimerkiksi rajoitat tietyn tyyppisten TV-ohjelmien katsomista lapsilukkoasetuksilla, nämä ohjelmat on merkitty Eurosport Player -sovelluksessa ”estetyn videon” kuvakkeella. Rajoitetun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen.