Xbox 360:n Every Street United -sovelluksen ohjeet

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos Every Street United -sovellus ei toimi konsolilla sujuvasti, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Katso Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänen- tai kuvanlaatu on huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Järjestelmä: Ääni ja kuva.

Every Street United -sovellus ei vastaa

Jos Every Street United -sovellus ei vastaa, poista se ja asenna se uudelleen. Toimi näin:

1. Valitse Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Korosta Every Street United -sovellus. Avaa Game Options (Peliasetukset) painamalla Y-painiketta.
  6. Valitse Delete (Poista) ja vahvista, että haluat poistaa kaikki sovellukseen liittyvät kohteet.
  7. Palaa käyttöliittymään.
  8. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  9. Selaa tai hae Every Street United -sovellus ja valitse se.
  10. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Download (Lataa) ja sitten Confirm Purchase (Vahvista ostos).

Jos sovellus ei vieläkään vastaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Virhesanomat

Voit saada seuraavia virhesanomia yrittäessäsi käyttää Every Street United -sovellusta.

Sovellusvirheet

• Sorry, the Every Street United server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status. (MLG.TV-palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä. Yritä uudelleen alla olevalla painikkeella tai yritä myöhemmin uudelleen. Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/status.)
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit. (Sovelluksessa tapahtui odottamaton virhe ja se suljetaan.)
  • Sorry, the Every Street United server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status (Every Street United -palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä. Yritä uudelleen alla olevalla painikkeella tai yritä myöhemmin uudelleen. Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/status.)
  • Every Street United Server unavailable. (Every Street United -palvelin ei ole käytettävissä).
  • A server or network error has occurred. Please try again later. (Tapahtui palvelin- tai verkkovirhe. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • An unknown error has occurred. (Tapahtui tuntematon virhe.)
  • An internal error has occurred. (Tapahtui sisäinen virhe.)
  • An Error Has Occurred. Sorry, that didn't work for some reason. (Tapahtui virhe. Toiminnon suorittaminen ei jostakin syystä onnistunut.)
  • Unable to download channels data. Please try again later. (Kanavatietoja ei voi ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.) There was a problem signing you in. Please try again later. (Sisäänkirjautumisessa ilmeni ongelma. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • There was a problem collecting your preferences. Please try again later. (Asetuksia haettaessa ilmeni ongelma. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • There was a problem downloading application resources. Please try again later. (Sovellusresursseja haettaessa ilmeni ongelma. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • There was a problem saving your vote. Please try again later. (Ääntäsi tallennettaessa ilmeni ongelma. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • There was a problem retrieving poll results. Please try again later. (Äänestyksen tuloksia haettaessa ilmeni ongelma. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • There was a problem initializing the application. Please try again later. (Sovellusta alustettaessa ilmeni ongelma. Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tarkista Xbox Live status (Xbox Live -palvelun tila) -kohdassa, onko palvelussa ilmoitettuja ongelmia. Jos ilmoitettuja ongelmia ei ole ja saat tämän virhesanoman käynnistäessäsi Every Street United -sovelluksen tai yrittäessäsi käyttää sen sisältöä, odota noin minuutti ja yritä sovelluksen käynnistämistä uudelleen.

Jos virhe jatkuu, poista Every Street United -sovellus ja asenna se uudelleen.

Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Saatavuusvirheet

• Sorry, this video isn't available right now. Please try again later. (Tämä video ei ole juuri nyt käytettävissä. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • The video cannot be played at this time. (Videota ei voi juuri nyt toistaa.)
  • A missing data error has occurred. (Tapahtui puuttuviin tietoihin liittyvä virhe.)

Jos saat jonkin näistä virheistä, odota noin minuutti ja yritä toiminnon suorittamista uudelleen.

Jos saat saman virheen uudelleen, valitse toinen katseltava ohjelma.

Voit ilmoittaa Xboxille sisältövirheestä ottamalla yhteyttä Xbox-tukeen.