Every Street United -sovelluksen asentaminen ja katseleminen Xbox 360:llä

Yleiskuvaus

Lue ohjeet Every Street United -sovelluksen määrittämiseen ja käyttöön Xbox 360 -konsolissa.

Ratkaisut

Sovelluksen vaatimukset

Every Street United -sovelluksen käyttö edellyttää, että

• olet kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • käytettävissäsi on vähintään 409 megatavua (Mt) vapaata tilaa.

Every Street United -sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  3. Hae Every Street United.
  4. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Every Street United. Latauduttuaan sovellus käynnistyy automaattisesti, ja voit selata saatavilla olevaa sisältöä sekä katsella sen tietoja.

Käynnistä Every Street United -sovellus myöhemmin siirtymällä apps, My Apps (Sovellukset, Omat sovellukset) -osioon ja valitsemalla Every Street United.

Every Street Unitedin katseleminen

Valitse Xbox 360 -konsolin Video-kohdassa My Video App (Omat videosovellukset) ja sen jälkeen Every Street United.

1. Valitse PRESS START (PAINA ALOITA), kun näet Every Street Unitedin aloitusnäytön.
  1. Kun olet sovelluksessa, voit valita näytön vasemmalta puolelta Episodes (Jaksot), Players (Pelaajat), Fan Voting (Kannattajien äänestys), Scene Search (Kohtausten haku) tai Xbox Originals (Alkuperäiset Xbox-pelit). Voit hakea näistä osioista myös lisää sisältöä.
  1. Siirry APP MENU (Sovellusvalikko) -kohtaan painamalla Y-painiketta, jos haluat vaihtaa käyttäjää, tarkastella ohjaimen asetuksia, käyttää Kinect-viritintä tai sulkea Every Street Unitedin.

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Jos käytät perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Liven kautta voi konsolilla katsoa, Every Street United -sovellus noudattaa kyseisiä asetuksia. Jos esimerkiksi rajoitat tietyn tyyppisten TV-ohjelmien katsomista lapsilukkoasetuksilla, nämä ohjelmat on merkitty Every Street United -sovelluksessa ”estetyn videon” kuvakkeella. Rajoitetun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen.