France 24 -sovelluksen ongelmien vianmääritys

Yleiskuvaus

Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka voit ratkaista Xbox 360 -konsolin France 24 -sovelluksen ongelmia.

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos France 24 -sovellus ei toimi konsolilla sujuvasti, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Lisätietoja on ohjeaiheessa Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänen- tai kuvanlaatu on huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat.

France 24 -sovellus ei vastaa

Jos France 24 -sovellus ei reagoi, poista se ja asenna se uudelleen. Toimi näin:

1. Valitse Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse kaikki France 24:ään viittaavat kohteet.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Siirry Xboxin käyttöliittymässä Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse apps (Selaa sovelluksia).
  8. Valitse France 24 -sovellus.
  9. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Download (Vahvista lataus).

Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Virhesanomat

Voit saada seuraavia virhesanomia yrittäessäsi käyttää France 24 -sovellusta.

Yhteysvirheet

• Sorry, the France 24 server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status. (France 24 -palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä. Valitse alla oleva Retry (Yritä uudelleen) -painike tai yritä myöhemmin uudelleen. Lisätietoja osoitteessa www.xbox.com/status.)
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit. (Sovelluksessa tapahtui odottamaton virhe ja se suljetaan.)
  • France 24 Server unavailable. (France 24 -palvelin ei ole käytettävissä.)
  • A server or network error has occurred. Please try again later. (Palvelin- tai verkkovirhe. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • An unknown error has occurred. (Tapahtui tuntematon virhe.)
  • An internal error has occurred (Tapahtui sisäinen virhe.)
  • Voit ratkaista virheen seuraavasti:

1. Tarkista www.xbox.com/status-sivulla, että ongelma ei liity palvelun tarjoajaan.
    2. Jos ongelmia ei ole ja saat tämän virhesanoman käynnistäessäsi France 24 -sovellusta tai käyttäessäsi sen sisältöä, odota noin minuutin ajan. Yritä sitten käynnistää sovellus uudelleen.
    3. Jos virhe toistuu, poista France 24 -sovellus ja asenna se uudelleen.
    4. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.
    5. Lisätietoja yhteyden ottamisesta Xboxin asiakastukeen on osoitteessa http://support.xbox.com/contact-us

Huomautus France 24 on vastuussa kaikista France 24 -sovelluksen sisältöön liittyvistä ongelmista. Voit ottaa yhteyttä France 24:ään yhteydenottosivulla.

Saatavuusvirheet

• The video cannot be played at this time. (Videota ei voi juuri nyt toistaa.)
  • A missing data error has occurred. (Tapahtui puuttuviin tietoihin liittyvä virhe.)
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available. (Valitettavasti haluamasi video ei enää ole saatavissa.)
  • Voit ratkaista virheen seuraavasti:

1. Jos saat tämän virheen, odota noin minuutin ajan. Yritä sitten toistaa sisältö uudelleen.
    2. Jos saat edelleen tämän virheen, palaa edelliseen valikkoon ja valitse toinen katsottava sisältö.

Ilmoita France 24:lle sisältövirheestä ottamalla kanavaan yhteyttä sivustossa http://www.france24.com/en/contact-us.