France 24 -sovelluksen asentaminen ja katseleminen

Yleiskuvaus

Lue, miten voit asentaa France 24 -sovelluksen ja katsella sen sisältöä Xbox 360 -konsolillasi.

Ratkaisut

Sovelluksen vaatimukset

France 24 -sovelluksen käyttämiseen tarvitset:

• olet kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • vähintään 119 megatavua (Mt) vapaata tilaa

France 24 -sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  3. Etsi France 24 selaamalla.
  4. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla France 24. Latauduttuaan sovellus käynnistyy automaattisesti, ja voit selata saatavilla olevaa sisältöä sekä katsella sen tietoja.

Käynnistä France 24 -sovellus myöhemmin valitsemalla apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja France 24.

Katsele France 24:ää

1. Katsele France 24:ää valitsemalla Top Stories (Pääjutut), Latest news bulletins (Uusimmat uutiset) tai TV shows (TV-ohjelmat).
  1. Etsi katseltava video selaamalla ja paina ohjaimen A-painiketta.
  2. Voit myös etsiä katseltavaa sisältöä Search (Etsi) -toiminnolla.

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Jos käytät perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Liven kautta voi konsolilla katsoa, France 24 -sovellus noudattaa näitä asetuksia. Jos esimerkiksi rajoitat tietyn tyyppisten TV-ohjelmien katsomista lapsilukkoasetuksilla, nämä ohjelmat on merkitty France 24 -sovelluksessa ”estetyn videon” kuvakkeella. Rajoitetun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen.