Xbox 360:n GAIAM TV -sovellus

GAIAM TV on mediasisällön suoratoistopalvelu, joka tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia elämäntapojen muutokseen. Energisoivien joogatuntien, innostavien dokumenttien ja huipputason ohjelmien avulla GAIAM TV johdattaa sinut valtavirtamedian rajojen ulkopuolelle ja avaa uusia näkökulmia alati muuttuvaan maailmaamme.

Tällä sivulla

Sovelluksen vaatimukset

GAIAM TV -sovelluksen käyttämiseen tarvitset seuraavat asiat:

• olet kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • käytössä on vähintään 134 megatavua vapaata tilaa
  • sinulla on GAIAM TV -tilaus.

GAIAM TV -sovelluksen lataaminen

Voit ladata sovelluksen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  3. Etsi GAIAM TV -sovellus.
  4. Tilaa GAIAM TV osoitteessa http://gaiamtv.com/xbox.
  5. Valitse GAIAM TV ja sitten Download (Lataa).
  6. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Purchase (Vahvista ostos).

Käynnistä GAIAM TV -sovellus myöhemmin valitsemalla apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja sitten GAIAM TV.

Xbox 360:n GAIAM TV -sovelluksen määrittäminen

Kun käynnistät GAIAM TV -sovelluksen Xbox 360:ssä ensimmäistä kertaa, sinun on kirjauduttava sisään GAIAM TV -tiliisi.

1. Varmista, että olet tilannut GAIAM TV -tilin.
  2. Valitse apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja sitten GAIAM TV.
  3. Kirjaudu sisään GAIAM TV -tilisi tunnistetiedoilla.

GAIAM-tilin hallinta

Voit hallita GAIAM TV -tiliä selaimella tai verkkoyhteydessä olevalla laitteella. Siirry GAIAM TV:n käyttäjätilisivulle ja kirjaudu sisään käyttämällä GAIAM-tilisi tietoja.

Jos tarvitset tukea GAIAM TV -tilisi käytössä, siirry GAIAM TV:n tukisivulle.

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Jos käytät perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Liven kautta voi konsolilla katsoa, GAIAM TV -sovellus noudattaa kyseisiä asetuksia. Jos esimerkiksi rajoitat tietyn tyyppisten TV-ohjelmien katsomista lapsilukkoasetuksilla, nämä ohjelmat on merkitty GAIAM TV -sovelluksessa ”rajoitetulla” kuvakkeella. Rajoitetun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen.

Vianmääritys

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos GAIAM TV -sovellus ei toimi konsolilla sujuvasti, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Katso Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänen- tai kuvanlaatu on sovellusta käytettäessä huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Sovelluksen ääni- tai kuvaongelmat Xbox 360:ssä.

GAIAM TV -sovellus ei vastaa

Jos GAIAM TV -sovellus ei reagoi, poista se ja asenna se uudelleen. Toimi näin:

1. Valitse Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Etsi ja korosta GAIAM TV -sovellus. Avaa Game Options (Peliasetukset) painamalla Y-näppäintä.
  6. Valitse Delete (Poista) ja vahvista, että haluat poistaa kaikki sovellukseen liittyvät kohteet.
  7. Palaa käyttöliittymään.
  8. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  9. Selaa tai hae GAIAM TV -sovellus ja valitse se.
  10. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Download (Lataa) ja sitten Confirm Purchase (Vahvista ostos).
Jos sovellus ei vieläkään vastaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Virhesanomat

Voit saada seuraavia virhesanomia yrittäessäsi käyttää GAIAM TV -sovellusta.

Saatavuusvirheet

• Sorry, the GAIAM TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status. (GAIAM TV -palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä. Valitse alla oleva Retry (Yritä uudelleen) -painike tai yritä myöhemmin uudelleen. Lisätietoja osoitteessa www.xbox.com/status.)
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit. (Sovelluksessa tapahtui odottamaton virhe ja se suljetaan.)
  • GAIAM TV Server unavailable. (GAIAM TV -palvelin ei ole käytettävissä.)
  • A server or network error has occurred. Please try again later. (Palvelin- tai verkkovirhe. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • An unknown error has occurred. (Tapahtui tuntematon virhe.)
  • An internal error has occurred. (Tapahtui sisäinen virhe.)

Voit ratkaista virheen seuraavasti:

1. Tarkista www.xbox.com/status-sivulla, että ongelma ei liity palvelun tarjoajaan.
  2. Jos ongelmia ei ole ja saat tämän virhesanoman käynnistäessäsi GAIAM TV -sovellusta tai käyttäessäsi sen sisältöä, odota noin minuutin ajan. Yritä sitten käynnistää sovellus uudelleen.
  3. Jos virhe toistuu, poista GAIAM TV -sovellus ja asenna se uudelleen.
  4. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

GAIAM TV on vastuussa kaikista sovelluksen sisältöön liittyvistä ongelmista. Jos haluat ilmoittaa sisältövirheestä, siirry osoitteeseen www.gaiamtv.com/contact.

Videoon liittyvät virheet

• The video cannot be played at this time. (Videota ei voi juuri nyt toistaa.)
  • A missing data error has occurred. (Tapahtui puuttuviin tietoihin liittyvä virhe.)
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available. (Valitettavasti haluamasi video ei enää ole saatavissa.)

Ratkaise virhe odottamalla noin minuutin ajan. Yritä sitten toistaa sisältö uudelleen.

Jos saat edelleen tämän virheen, palaa edelliseen valikkoon ja valitse toinen katsottava sisältö. Voit ilmoittaa GAIAM TV:lle sisältövirheestä osoitteessa www.gaiamtv.com/contact.