Xbox 360:n Groove-sovelluksella voit kuunnella kappaleita ja katsella musiikkivideoita.

Musiikin ja musiikkivideoiden suoratoistaminen Xbox 360 -konsoliin

Groove-sovelluksella voit suoratoistaa musiikkia ja musiikkivideoita Windows-kaupasta Xbox 360:een. Hankkimalla Groove Music Pass -tilauksen saat käyttöösi tuhansittain kappaleita ja musiikkivideoita suoraan konsolissasi. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry kohtaan Music (Musiikki) ja valitse Groove Musiikki -sovellus.

Huomautus Jos et ole ladannut Groove Musiikki -sovellusta tai se on päivitettävä, sovellus ladataan automaattisesti.

Selaa tai hae musiikkia ja musiikkivideoita. Valitse suoratoistettava kappale, soittolista tai musiikkivideo.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko käyttää Groove-pilvikokoelmaani Xbox-konsolissa?

Groove Music Pass -tilaajana voit käyttää konsolissa luomaasi Groove-pilvikokoelmaa, johon sisältyvät muun muassa musiikki ja soittolistat. Voit käyttää pilvikokoelmaa myös Windows 10- tai Windows 8.1 -tietokoneella tai Windows Phonella.

Kuinka voin katsella maksuttomia musiikkivideoita?

Groove Music Pass -tilaajana voit suoratoistaa musiikkivideoita Xbox 360 -konsoliin ilman lisämaksua. Lisätietoja videoiden suoratoistosta on ohjeaiheessa Päätä, haluatko suoratoistaa vai ladata Elokuvat ja tv-ohjelmat -sisältöä Xbox 360:een.

Mitä tarvitsen musiikin ja musiikkivideoiden toistamiseen Xbox-konsolilla?

Musiikin tai musiikkivideoiden toistaminen konsolilla edellyttää Groove Music Pass -tilausta.

Jos sinulla ei ole Music Pass -tilausta, voit silti tutustua Grooveen.

Groove Musiikki -sovelluksen käynnistäminen Xbox-konsolissa ei onnistu

Kokeile sovelluksen poistamista ja asentamista uudelleen. Toimi näin:

1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) ja sen jälkeen ensisijainen tallennuslaite (todennäköisimmin kiintolevy tai muistikortti).
  3. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  4. Etsi Groove Musiikki -sovellus vierittämällä.
  5. Paina Y-näppäintä ja valitse Delete (Poista).
  6. Palaa Xbox-käyttöliittymään, siirry kohtaan Recent (Viimeisimmät) ja käynnistä Groove Musiikki -sovellus uudelleen.

Voinko käyttää Groove Music Passia useissa tileissä?

Et. Music Pass -tilaus voidaan liittää vain yhteen Xbox Live -tiliin tai pelaajatunnukseen.

Kuinka uusin tai peruutan Groove Music Pass -tilauksen tai hallitsen Groove Musiikki -tiliä?

Voit hallita kaikkia laskutus- ja tilitietoja sekä tehdä niihin muutoksia kirjautumalla Microsoft-tiliisi.