Xbox 360:n HBO Nordic -sovelluksen ohje

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos HBO Nordic -sovellus ei toimi konsolilla sujuvasti, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Katso Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänen- tai kuvanlaatu on huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat.

HBO Nordic -sovellus ei vastaa

Jos HBO Nordic -sovellus ei reagoi, poista se ja asenna se uudelleen. Toimi näin:

1. Valitse Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Etsi ja korosta HBO Nordic -sovellus. Avaa Game Options (Peliasetukset) painamalla Y-näppäintä.
  6. Valitse Delete (Poista) ja vahvista, että haluat poistaa kaikki sovellukseen liittyvät kohteet.
  7. Palaa käyttöliittymään.
  8. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  9. Selaa tai hae HBO Nordic -sovellus ja valitse se.
  10. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Download (Lataa) ja sitten Confirm Purchase (Vahvista ostos).

Jos sovellus ei vieläkään vastaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Virhesanomat

Voit saada seuraavia virhesanomia yrittäessäsi käyttää HBO Nordic -sovellusta.

Yhteysvirheet

• HBO Nordic Server Unavailable (HBO Nordic -palvelin ei ole käytettävissä)
    Sorry, HBO Nordic isn’t available right now. (HBO Nordic -palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä). Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.) Lisätietoja on osoitteessa
    www.xbox.com/status.
  • Sorry, the HBO Nordic server isn't available right now. (HBO Nordic -palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä.) Please select the retry button below or try again later. (Yritä uudelleen alla olevalla painikkeella tai yritä myöhemmin uudelleen.) For more information, go to www.xbox.com/status. (Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/status.)
  • Sorry, watchlist service isn't available right now. (Katseluluettelo ei ole juuri nyt käytettävissä.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.) For more information, go to www.xbox.com/status. (Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/status.)
  • This application is currently experiencing some issues. (Sovelluksessa on ongelmia.) Please restart the application. (Käynnistä sovellus uudelleen)

Tarkista Service status (Palvelun tila) -kohdassa, onko palvelussa ongelmia.

Jos ongelmia ei ole ja saat tämän virhesanoman käynnistäessäsi HBO Nordic -sovelluksen tai yrittäessäsi käyttää sen sisältöä, odota noin minuutti ja yritä sovelluksen käynnistämistä uudelleen.

Jos virhe toistuu, poista HBO Nordic -sovellus ja asenna se uudelleen.

Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Saatavuusvirheet

• Sorry for the wait. If you want, you can keep waiting or go back to the previous screen. (Pahoittelut viiveestä. Voit jatkaa odottamista tai palata edelliseen näyttöön.)
  • Video unavailable. (Video ei ole käytettävissä.) Sorry, the video you're interested in is no longer available. (Valitettavasti haluamasi video ei enää ole saatavissa.)
  • The content you have selected is premium content and is not yet available for playback on the Xbox. (Yrität käyttää maksullista premium-sisältöä, joka ei ole vielä toistettavissa Xboxilla.)
  • The video is currently not available. (Videota ei ole juuri nyt saatavilla.)

Jos saat jonkin seuraavista virheistä, valitse toinen katseltava ohjelma.

Jos haluat ilmoittaa sisältövirheestä, ota yhteyttä HBO Nordiciin:

HBO Nordic-support har åbent:
Man-fre 10-20
lør-søn kl. 12-18