HBO Nordic -sovelluksen määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä

Tällä sivulla

Sovelluksen vaatimukset

Jotta voit käyttää HBO Nordic -sovellusta, tarvitset seuraavat:

• olet kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • vähintään 120 megatavua (Mt) vapaata tilaa
  • aktiivinen HBO-tilaus (vaaditaan).

HBO Nordic -sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  3. Selaa tai etsi HBO Nordic -sovellus.
  4. Valitse HBO Nordic ja sitten Download (Lataa).
  5. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Purchase (Vahvista ostos).
  1. Kun olet suorittanut aktivoinnin, voit selata sovelluksen valikoimaa sekä katsella tietoja saatavilla olevasta sisällöstä. (Aktivointiohjeet ovat HBO Nordicin aktivoiminen ja katseleminen -osiossa alla.)

Aloita HBO Nordic -sovellus myöhemmin siirtymällä apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitsemalla My Apps (Omat sovellukset) ja sitten HBO Nordic.

HBO Nordicin aktivoiminen ja katseleminen

Valitse apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja sitten HBO Nordic.

• Kun sovellus on aktivoitu, sinua ei pyydetä aktivoimaan sitä uudelleen.
  • HBO-etusivun kautta voit
    • katsoa mitä tahansa keskellä esittelyssä olevista ohjelmista
    • jatkaa ohjelmaa tai sarjaa valitsemalla Currently Watching (Katselussa) -kohdan tai avata katseluluettelon (Watchlist ), jos haluat valita luetteloon aiemmin lisäämääsi sisältöä
    • etsiä lisää sisältöä siirtymällä Series (Sarjat)- tai Movies (Elokuvat) -osioon
    • valita jotain katsottavaa ja sitten Play (Toista).

Kun käynnistät sovelluksen, sinua pyydetään kirjautumaan sisään.

1. Valitse Activate your device (Aktivoi laite) oikeasta alakulmasta.
  1. Näet aktivointikoodin Activate (Aktivointi) -näytössä.
  1. Siirry Internet-yhteydessä olevalla laitteella, kuten tietokoneella tai älypuhelimella, osoitteeseen hbonordic.com/settings/devices.
  2. Kirjaudu sisään verkkosivustoon käyttämällä HBO Nordic -tunnistetietojasi.
  1. Anna Xboxin Activate (Aktivointi) -näytöllä oleva koodi selaimen Activate (Aktivointi) -ikkunassa olevaan kenttään. Valitse AUTHORIZE (Vahvista) -painike.
  1. Näet laitekuvauksen, jota voit mukauttaa. Rekisteröidy valitsemalla Accept (Hyväksy) -painike. Onnistumisesta ilmoitetaan viestillä Authorization token accepted (Vahvistuskoodi hyväksyttiin).

Kun olet kirjautunut sisään, sinua ei pyydetä kirjautumaan uudelleen tällä konsolilla, jollet kirjaudu ulos palvelusta HBO Nordicin sivustossa. Jokainen ylimääräinen konsoli on vahvistettava lisäämällä se HBO Nordic -tiliin. Voit rekisteröidä samaan tiliin jopa viisi eri laitetta. Jos haluat lisätä uuden laitteen tämän rajan täytyttyä, sinun on poistettava joku toinen laite luettelosta ennen uuden lisäämistä. Voit poistaa yhden laitteen kuukaudessa ja jopa kuusi laitetta vuodessa. Laitteita voi hallita vain HBO Nordicin sivustossa.

Kielen tai tekstityksen vaihtaminen

Settings (Asetukset) -sivulla voit ottaa tekstityksen käyttöön tai pois käytöstä tai vaihtaa kieleksi suomen, ruotsin, tanskan tai norjan.

1. Valitse Settings (Asetukset) -sivulla Subtitles (Tekstitys).
  2. Ota tekstitys käyttöön valitsemalla haluamasi kieli: Finnish (suomi), Swedish (ruotsi), Danish (tanska) tai Norwegian (norja).
  3. Voit poistaa tekstityksen myöhemmin käytöstä valitsemalla Off (Ei käytössä).

HBO Nordic -tilin hallinta

Jos tarvitset tukea tilin käytössä, ota yhteyttä HBO Nordiciin:

HBO Nordic -asiakastuen aukioloajat:
ma–pe klo 10–20
la–su klo 12–18

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Huomautus Koskee vain Norjaa.

Jos käytät perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Liven kautta voi konsolilla katsoa, HBO Nordic -sovellus noudattaa näitä asetuksia. Jos esimerkiksi rajoitat tietyn tyyppisten TV-ohjelmien katsomista lapsilukkoasetuksilla, nämä ohjelmat on merkitty HBO Nordic -sovelluksessa ”estetyn videon” kuvakkeella. Rajoitetun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen.