HDD Eraser -sovelluksen määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä

HDD Eraser -sovelluksen avulla voit alustaa Xbox 360:n muistin ja kiintolevyn ja poistaa kaiken paitsi käyttöjärjestelmän. Tämä sovellus poistaa pysyvästi kaikki käyttäjätiedot ja varmistaa sen, että sovelluksen käytön jälkeen kukaan ei voi käyttää kiintolevyllä tai muistissa olevia henkilökohtaisia tietojasi.

Tällä sivulla

Sovelluksen vaatimukset

Jotta voit käyttää HDD Eraser -sovellusta,

• sinun on oltava kirjautuneena Xbox Live -tiliin
  • tarvitset vähintään 12 megatavua vapaata tilaa.

HDD Eraser -sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  3. Etsi ja valitse HDD Eraser -sovellus, niin se ladataan ja asennetaan konsoliin. Latauksen jälkeen Download (Lataa) -ruudun tilalle tulee Play Now (Pelaa nyt). Voit käyttää sovellusta valitsemalla Play now (Pelaa nyt).

Kun haluat käynnistää HDD Eraser -sovelluksen myöhemmin, siirry video-kohtaan ja valitse My Video Apps (Omat videosovellukset) ja sen jälkeen HDD Eraser.

HDD Eraser -sovelluksen suorittaminen

Siirry Apps (Sovellukset) -kohdassa Browse Apps (Selaa sovelluksia) -osioon. Valitse Social-kohdassa See All (Näytä kaikki), valitse HDD Eraser ja valitse sitten Play now (Pelaa nyt).

1. Sovelluksen käynnistyttyä näkyviin tulee muutama vaihe, joissa sinun tulee varmistaa, että haluat tyhjentää kaikki tiedot muistista ja kiintolevyltä. Jatka valitsemalla A.
  1. Toisessa varoitusnäytössä ilmoitetaan, että kaikki Xbox 360 -konsolin tiedot poistetaan. Jatka valitsemalla A.
  1. HDD Eraser -sovellus laskee, kuinka paljon tietoja poistetaan.

Näyttöön tulee sen jälkeen näkymä, jossa on arvio siitä, kuinka kauan tietojen poistaminen ja aseman nollaus kestää. Nollauksen jälkeen tiedot eivät ole enää palautettavissa. Jatka valitsemalla A.

1. Ennen poistamisen aloittamista sinua pyydetään syöttämään painikeyhdistelmä, jolla varmistetaan, ettet suorita HDD Eraser -sovellusta vahingossa. Käynnistä toiminto painamalla ohjaimessa Y-painiketta, sitten A-painiketta ja sitten X-painiketta.

Kun toiminto on käynnistetty, sitä ei voi enää peruuttaa. Älä sammuta konsolia tai keskeytä toimintoa sen alettua.

Tärkeää Jos konsolista irrotetaan virtajohto tai siitä katkeaa sähköt kesken alustusta, kiintolevystä tulee alustamaton eikä sitä voi käyttää Xbox 360 -konsolissa. Jos näin tapahtuu, luo kiintolevyn tiedostojärjestelmä uudelleen käyttämällä System Settings (Järjestelmäasetukset) -valikon alustustoimintoa. Kun se on tehty, kiintolevyä voi jälleen käyttää konsolissa. Tietoja tallennuslaitteen alustamisesta Xbox 360 -konsolia varten on Xbox 360 -tallennus -ohjeen kohdassa Tallennuslaitteen alustaminen.