Xbox 360:n Headweb-sovelluksen ohje

Yleiskuvaus

Xbox 360:n Headweb-sovellus ei vastaa

Korjaa ongelma poistamalla Headweb-sovellus ja asentamalla se uudelleen:

1. Valitse Xbox-käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite (todennäköisimmin Xbox 360 -kiintolevy).
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse kaikki Headweb-sovellukseen viittaavat kohteet.
  6. Valitse Delete (Poista). Vahvista, että haluat poistaa kohteen. Kun olet poistanut kaikki sovellukseen liittyvät kohteet, palaa käyttöliittymään.
  7. Siirry käyttöliittymässä Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  8. Selaa tai hae Headweb ja valitse se.
  9. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Purchase (Vahvista ostos).

Virhesanomat

Voit saada seuraavia virhesanomia yrittäessäsi käyttää Headweb-sovellusta:

Toistovirhe

• The playback session has timed out due to network inactivity. (Toisto aikakatkaistiin verkon käyttämättömyyden takia.) Please go back to reestablish the video stream. (Palaa takaisin ja aktivoi videosuoratoisto uudelleen.)

Näin tapahtuu, jos video on ollut pysäytettynä yli 90 sekuntia, ja soittimen on ladattava suoratoisto uudelleen. Kokeile seuraavaa ratkaisua:

1. Yritä toistaa jotakin toista sisältöä Headweb-sovelluksessa.
  2. Jos toisen sisällön toistaminen onnistuu, palaa aiempaan valintaan ja yritä sen toistamista uudelleen.
  3. Jos virhe jatkuu, tarkista tilasivulta, onko palveluntarjoajan toiminnassa ongelma.
  4. Jos ongelmia ei ole ja saat tämän virhesanoman käynnistäessäsi Headweb-sovelluksen, odota noin minuutti ja yritä sovelluksen käynnistämistä uudelleen.
  5. Jos virhe toistuu, poista Headweb-sovellus ja asenna se uudelleen.
  6. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Saatavuusvirheet

• Sorry, the Headweb server isn't available right now. (Headweb-palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä.) Please exit the application and try again later. (Sulje sovellus ja yritä myöhemmin uudelleen.) For more information, go to www.headweb.com. (Lisätietoja on osoitteessa www.headweb.com.)
  • Sorry, the Headweb server isn't available right now. (Headweb-palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.) For more information, go to www.headweb.com. (Lisätietoja on osoitteessa www.headweb.com.)

Voit ratkaista virheen seuraavasti:

1. Tarkista tilasivulta, onko palvelussa ongelma.
  2. Jos ongelmia ei ole ja saat tämän virhesanoman käynnistäessäsi Headweb-sovelluksen, odota noin minuutti ja yritä sovelluksen käynnistämistä uudelleen.
  3. Jos virhe toistuu, poista Headweb-sovellus ja asenna se uudelleen.
  4. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Laskutusvirheet

Seuraavat virheet voivat ilmetä, mikäli Xbox Livessä on tilapäinen laskutuspalvelun ongelma tai Xbox Live -tilissäsi on ongelma:

• There are pending purchases, but we were unable to cancel or settle them. (Odottavien ostojen peruuttaminen tai maksaminen ei onnistu.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • The Headweb server could not initialize the purchase. (Headweb-palvelin ei voinut alustaa ostoa.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • The billing currency of your Xbox Live profile does not match the billing currency of the region in which the purchase request was made. (Xbox LIVE -profiilin laskutusvaluutta ei täsmää ostopyynnön alueen laskutusvaluuttaa.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.) If the problem persists, contact Headweb support. (Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Headweb-asiakastukeen.)
  • The transaction could not be processed. (Oston käsittely ei onnistunut.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.) [Virhekoodi 0x8NNNN]

Voit ratkaista virheen seuraavasti:

1. Yritä ostaa kohde heti uudelleen. Se yleensä toimii. Jos edellistä ostosta ei viety loppuun onnistuneesti, Microsoft-tiliäsi ei veloiteta uudelleen.
  2. Yritä ostaa kohde uudelleen 24–72 tunnin kuluttua.
  3. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä Xbox-asiakastukeen.

Alueellinen virhe

• Unsupported region notice (Aluetta ei tueta) Hi! It looks like you might be using Headweb from a country or region where we have not yet launched our service. (Yrität käyttää Headweb-sovellusta maassa tai alueella, jossa palvelua ei ole vielä käynnistetty.) Headweb is currently only available in the Nordic countries. (Headweb on toistaiseksi saatavilla vain Pohjoismaissa.) Please be aware that for that reason you may not be able to view the entire content catalogue. (Tästä syystä et ehkä näe koko sisältövalikoimaa.) If you think you are receiving this message in error, please contact support@headweb.com. (Jos tämä viesti ei ole mielestäsi aiheellinen, ota yhteyttä osoitteeseen support@headweb.com.)

Headweb-sovelluksen käyttäminen edellyttää seuraavaa:

• Xboxin alueeksi on asetettava jokin Pohjoismaista.
  • IP-osoitteen on oltava jossakin Pohjoismaassa.

Jos saat tämän viestin, ohjeaiheessa Xbox 360 -konsolin tai Xbox Live -tilin kielen vaihtaminen on lisätietoja Xboxin alueasetuksen muuttamisesta.

Alueasetuksiin liittyvä virhe

• Your console Ratings system is not supported by Headweb. (Headweb ei tue konsolisi ikärajajärjestelmää.) Currently we support only the Nordic countries. (Tällä hetkellä sovellus tukee vain Pohjoismaita.) You can turn off content controls in Settings, Family. (Sisältöhallinnan voi ottaa pois päältä kohdassa Settings [Asetukset], Family [Perhe].)

Xboxin alueasetukseksi on valittava jokin Pohjoismaa, jotta voit käyttää asianmukaista ikärajajärjestelmää. Jos saat tämän sanoman, kokeile seuraavia ratkaisuja: