Xbox 360:n Headweb-sovelluksen määrittäminen

Yleiskuvaus

Headwebin katselu Xbox 360 -konsolissa edellyttää, että

• olet kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • käytettävissä on vähintään 75 megatavua (Mt) vapaata tallennustilaa
  • sinulla on Headweb-tili.

Tällä sivulla

Headweb-sovelluksen lataaminen Xbox 360:een

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  3. Selaa tai etsi Headweb-sovellus.
  4. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Headweb ja sitten Confirm Purchase (Vahvista ostos). Lataamisen jälkeen voit käynnistää sovelluksen ja selata käytettävissä olevaa sisältöä.

Kun haluat käynnistää Headwebin myöhemmin, siirry Video-kohtaan, valitse My Video Apps (Omat videosovellukset) ja valitse sitten Headweb.

Katsele Headwebiä

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Kun haluat käynnistää sovelluksen, siirry Video-kohtaan, valitse My Video Apps (Omat videosovellukset) ja valitse sitten Headweb.
  3. Sitten voit valita Sign in (Kirjaudu sisään) tai Browse Movies (Selaa elokuvia).

Kirjautuminen Headwebiin

1. Valitse Settings (Asetukset) ja valitse sitten Sign In (Kirjaudu sisään).
  2. Kirjaudu sisään käyttäen Headweb-tiliäsi ja -käyttäjänimeäsi. Jos sinulla ei jo ole tiliä, voit luoda sellaisen osoitteessa headweb.com/.
    • Kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, konsolisi rekisteröidään tiliisi:
    • Voit katsella Headweb-sisältöä kaikilla laitteilla, jotka on linkitetty Headweb-tiliisi. Voit katsella kohdetta (sen käyttöoikeuden voimassaolon aikana) kaikissa laitteissa, mutta voit toistaa sitä vain yhdessä laitteessa kerrallaan.
  3. Näyttöön tulee Congratulations (Onnittelut) -sanoma kertomaan, että Xbox Live -profiilisi on nyt liitetty Headweb-tiliisi. Sinua ei kehoteta kirjautumaan uudelleen, ellet katkaise profiilisi yhteyttä tiliisi. Voit tarkastella Headweb-tilisi asetuksia ja ostohistoriaa osoitteessa headweb.com/.
  4. Selaa sisältöä valitsemalla Continue (Jatka).

Voit hallita tiliäsi siirtymällä osoitteeseen headweb.com/dashboard. Jos sinulla on ongelmia Headweb-tapahtumien kanssa, siirry Headweb-tukeen osoitteeseen headweb.desk.com.

Elokuvien selaaminen

• Voit selata sisältöä, vaikka et olisi kirjautuneena Headweb-palveluun.
  • Home (Koti) -keskuksesta näet uusimman sisällön ja seurantaluettelosi (Watchlist). Voit myös selata tyylilajeja (Genres) ja etsiä lisäsisältöä.
  • Valintasi perusteella voit myös nähdä liittyvää sisältöä ja TV-sarjoja.
  • Kun olet valinnut jonkin elokuvan, voit valita Play Preview (Toista esikatselu)-, Play Movie (Toista elokuva)- tai Rent (Vuokraa) -vaihtoehdon.

Watchlist (Seurantaluettelo)

• Kun kirjaudut sisään, voit käyttää mukautettua aluetta ja tarkastella sisältöä, jonka olet ostanut tai jonka katselemisen olet aloittanut.
  • Tässä näkyvät elokuvat, jotka olet katsellut missä tahansa laitteessa, Xbox mukaan lukien. Niitä jatketaan kohdasta, jossa ne viimeksi keskeytettiin.

Rent (Vuokraa)

• Kun valitset jonkin sisällön, Rent (Vuokraa) -vaihtoehdot ja hinnat tulevat näkyviin.
  • Kun valitset Rent (Vuokraa) -vaihtoehdon, näkyviin tulee vahvistussivu, jotta et vuokraa jotakin vahingossa.
  • Xbox-konsolilla ostamasi sisältö laskutetaan luottokortilta, joka liittyy Xbox Live -tiliisi.
  • Jos sinulla on kysyttävää laskutuksesta, siirry Headweb-tukisivustoon osoitteeseen headweb.desk.com/customer/portal/articles tai lähetä sähköpostia osoitteesta headweb.desk.com/customer/portal/emails/new.

Asetukset

• Settings (Asetukset) -valikosta löydät tietoja siitä, miten voit ottaa yhteyttä Headweb-asiakastukeen. Voit myös käyttää seuraavia vaihtoehtoja:
    • Sign in (Kirjaudu sisään)
    • Kinect tuner (Kinect-viritin)
    • Subtitle settings (Tekstitysasetukset)

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Jos käytät Perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Liven kautta voi katsoa, Headweb-sovellus noudattaa näitä asetuksia. Jos olet esimerkiksi kieltänyt TV-MA-rajoituksella varustettujen TV-ohjelmien katsomisen konsolilla, Headweb-sovelluksessa sellaisilla ohjelmilla on "rajoitettu video" -kuvake. Lukitun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja elokuvien ja TV-ohjelmien rajoittamisesta tunnuskoodilla on ohjeaiheessa Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen.