Määritä Xbox 360:n Internet Explorer verkkosivujen mobiiliversioiden käyttöä varten.

Yleiskuvaus

Tällä asetuksella voit määrittää Xbox 360:n Internet Explorerin pyytämään mobiiliversiota sivuista, jotka eivät lataudu oikein.

Internet Explorerin määrittäminen käyttämään mobiilisivuja

Jotkin Xbox 360:n Internet Explorerilla näytettävät verkkosivut voivat näyttää tyhjiltä tai ilmoittaa, että tarvitset selainlaajennuksen (esimerkiksi Flashin, Javan tai Silverlightin). Nämä sivut vaativat selainlaajennuksia latautuakseen oikein. Xbox 360:n Internet Explorer ei kuitenkaan tue selainlaajennuksia.

Voit kiertää tämän ongelman määrittämällä Xbox 360:n Internet Explorerin pyytämään näytettävien verkkosivujen mobiiliversion. Toimi näin:

1. Avaa Internet-toiminto painamalla Y-näppäintä.
  2. Valitse osoiterivin Asetukset-kuvake.
  3. Valitse Use web pages formatted for mobile devices (Käytä mobiililaitteille muotoiltuja verkkosivuja) -valintaruutu.
  4. Valitse OK ja lataa verkkosivu uudelleen.